rozzzzzzzzz مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 6030 عنوان pcos 😭😭💔💔💔 152 بازدید | 17 پست دارم روانی میشم😭😭😭هر چی بیشتر میخونم میبینم درمان قطعی نداره😭😭 از منم فک کنم ارثیه میترسم کچل شممم😭💔پوستم خراب شده موهام زندگیممم ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :)))) ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙 1403/12/23 | 12:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elleryyyy عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 7660 بیماریه؟ نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱
بیگانه۳۳۳ عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 1502 فقط ورزش و لایف استایل درست خواستار تمام کردن ؛ اما محکوم به ماندن ... چنل تلگرامم : @espre_so
قسطنتنیح عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 6591 من کلی موهام پرپشت و خوش حالت بودالان هیچیش نموندهپوستمم داغون کلی داغونم کردهبدتر از همه ناباروریماز سر این مریضی آرزوی مردن داشتم و دارم همش بعد ۲٫۵سال که فک میکردم نازام،شوهرم آز داد و آزواسپرم هست.تحمل این حجم از شوک را ندارم خدایا😭😭😭چرا آخه؟
rozzzzzzzzz مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 6030 بیماریه؟ بله ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :)))) ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
rozzzzzzzzz مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 6030 برای موهات نگران نباش برو مزو تراپی نشنیدم تا حالا چی هست ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :)))) ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
asemaneniili عضویت: 1400/03/01 تعداد پست: 8604 اگه زود فهمیدی اصلاح سبک رو شروع کن من که دیر با اصلاح سبک آشنا شدم و خیلی از موهامو از دست دادم
shaden_ عضویت: 1403/07/19 تعداد پست: 10320 نشنیدم تا حالا چی هست برای ریزش مو هستمیری یه ماده ای با امپول میزنن تو سر
rozzzzzzzzz مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 6030 فقط ورزش و لایف استایل درست ینی پوست و مو همه اینا سلامتشون درست میشه؟ ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :)))) ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
rozzzzzzzzz مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 6030 من کلی موهام پرپشت و خوش حالت بودالان هیچیش نموندهپوستمم داغون کلی داغونم کردهبدتر از همه ناباروریما ... ینی کسایی که بهش دچارن،بارور نمیتونن بشن؟💔 ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :)))) ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
rozzzzzzzzz مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 6030 اگه زود فهمیدی اصلاح سبک رو شروع کن من که دیر با اصلاح سبک آشنا شدم و خیلی از موهامو از دست دادم الان شما چیکار میکنی تو طول روز انقد بخاطرش استرس دارم خدا میدونه ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :)))) ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
rozzzzzzzzz مدیر استارتر عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 6030 برای ریزش مو هستمیری یه ماده ای با امپول میزنن تو سر اها مرسی عزیزم ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :)))) ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
بیگانه۳۳۳ عضویت: 1401/07/29 تعداد پست: 1502 ینی پوست و مو همه اینا سلامتشون درست میشه؟ اره فقط ورزش کن قند رو هم به کل حذف کن خواستار تمام کردن ؛ اما محکوم به ماندن ... چنل تلگرامم : @espre_so