2777
2789
عنوان

pcos 😭😭💔💔💔

128 بازدید | 17 پست

دارم روانی میشم😭😭😭هر چی بیشتر میخونم میبینم درمان قطعی نداره😭😭 از منم فک کنم ارثیه 

میترسم کچل شممم😭💔پوستم خراب شده 

موهام 

زندگیممم

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من کلی موهام پرپشت و خوش حالت بود

الان هیچیش نمونده

پوستمم داغون 

کلی داغونم کرده

بدتر از همه ناباروریم

از سر این مریضی آرزوی مردن داشتم و دارم همش

اگزمای شدید،تبخال تناسلی،واژنیسموس،سندروم روده تحریک پذیر،شقاق و هموروئید رو به یاری خدا شکست دادم اما با نازایی نمیجنگم توانش رو ندارم شاید خدا نمیخواد.خدایا عوض اینکه صلاح دونستی مامان نشم بهم آرامش بده فقط آرامش.خدایا دنیایت را دوست ندارم سخت است مردم به من طعن میزنند همیشه باید بچه ها را ببینم و تو یک فرزند هم به من ندادی. شکرت

بیشتر ببینید
برای موهات نگران نباش برو مزو تراپی

نشنیدم تا حالا چی هست

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
فقط ورزش و لایف استایل درست

ینی پوست و مو همه اینا سلامتشون درست میشه؟

من کلی موهام پرپشت و خوش حالت بودالان هیچیش نموندهپوستمم داغون کلی داغونم کردهبدتر از همه ناباروریما ...

ینی کسایی که بهش دچارن،بارور نمیتونن بشن؟💔

اگه زود فهمیدی اصلاح سبک رو شروع کن من که دیر با اصلاح سبک آشنا شدم و خیلی از موهامو از دست دادم

الان شما چیکار میکنی تو طول روز انقد بخاطرش استرس دارم خدا میدونه

برای ریزش مو هستمیری یه ماده ای با امپول میزنن تو سر

اها مرسی عزیزم

ینی پوست و مو همه اینا سلامتشون درست میشه؟

اره
فقط ورزش کن
قند رو هم به کل حذف کن

خواستار تمام کردن ؛ اما محکوم به ماندن ...                                                                                 چنل تلگرامم : @espre_so