2777
2789

هر چند خیلی سخته و نمیدونم جواب بده یا نه

ولی خب امیدوارم که بتونم 

الان وزنم حدود ۴۴

میخوام برسم هدف اول: ۵۰

هدف دوم: ۵۵

هدف سوم: ۶۰

هدف نهایی هم: ۶۷

قدمم ۱۶۳

منم دوس دارم پر تر بشم

لطفا در مورد رژیمت توضیح بده

چجوریاست؟چیا میخوای بخوری؟

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش من جات بودم، تا میتونستم میخوردم.البته هدفای نهاییت خیلی زیاده، من با قد 165 و وزن 54 احساس چاقی ...

منم قدم 165_167هستش 

خدایی54اصن چاق نیس ک

حتی پر هم آنچنان محسوب نمیشه

برا شکم هم ورزش کنی اوکی میشه 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
کاش جا تو بودم ب خدا چاق نشو بعد با بیچارگی باید مثل من لاغر کنی منم اوایل خیلی هیکلم خوب بود

چکار کردی چاق شدی؟

من دوس دارم خیلی پر تر بشم ولی از راه سالم، دوس ندارم مثلا ایقد تنقلات بخورم ک جوش بزنم و...

منم دوس دارم پر تر بشملطفا در مورد رژیمت توضیح بدهچجوریاست؟چیا میخوای بخوری؟

از همین نی نی سایت چند مورد پیدا کردم

اولیش کالری شماره

هر روز باید ۳۰۰۰ کالری مصرف کنی

بعدش گین اپ کودکان، شیر خشک نان، دو بسته ژلاتین بگیر با هم مخلوط کن

یه قاشق غذا خوری نیم ساعت قبل هر وعده بریز تو شیر یا آب بخور

قرص مولتی دیلی هم هر روز یه دونه بین نهار و صبحانه

احتمالن سویق هم بگیرم هر صبح دو قاشق با عسل ناشتا بخورم

+ آب فراوون

کاش من جات بودم، تا میتونستم میخوردم.البته هدفای نهاییت خیلی زیاده، من با قد 165 و وزن 54 احساس چاقی ...

من میخوام خیلی تپلی شم

اصلن از لاغری خوشم نمیاد دیگه

چکار کردی چاق شدی؟من دوس دارم خیلی پر تر بشم ولی از راه سالم، دوس ندارم مثلا ایقد تنقلات بخورم ک جوش ...

کره ی بادوم زمینی خیلی کالری داره

از اون بگیر

سه قاشق در روز هم آدم بخوره جوابه

چکار کردی چاق شدی؟من دوس دارم خیلی پر تر بشم ولی از راه سالم، دوس ندارم مثلا ایقد تنقلات بخورم ک جوش ...

همش در حال خوردن مخصوصا با این اسمرفودا که تو اینستا در حال غذا خوردن اشتها میگرفتم ولی الان پشیمون مثل چی