2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مایی که از خونواده متوسط نسبتا رو به بالاییم

یادم نمیاد اخرین بار کی کباب خوردم😐👍

-کاربری دست 2 نفر- یه دختر 19 ساله و یه خانوم مستقل- اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍

هعیییی....چی بگیم که دیگه با گفتن هم دردی دوا نمیشه

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
ماهم بخاطر بچه ها میگیریم اونم جیره بندی

حق داری عزیزم

شرایط سختیه

بچه ها هم تو سن رشد

-کاربری دست 2 نفر- یه دختر 19 ساله و یه خانوم مستقل- اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍

منم فردا باید برم بگیرم  کاش دلمون می‌آمد گوسفند میخریدیم خیلی ارزونتره و ارزون در میاد    اینطوری ۶ ماهی راحت بودیم فکر کنم گوسفند حدود ۳۰۰ تومن باشه ده تومن بدیم گوسفند ۶ ماه ی دل سیر خوردیم اما الان باید ماهی دو تومن بدیم گوشت آشغالی و با کلی دور ریز تو غذاهم که کلا ی ذره میریزم غیب میشه   اما بچه هام میگن دلمون نمیاد خودمم اگه گوسفندو ببینم دلم نمیاد از گوشتش بخورم  فقط میمونه همسرم که اونم دست تنها نمیتونه سر ببره