عزيزم هويج اخر پخت بريز درب ظرفو نيمه بذار تا سوپت نارنجي رنگ نشه
سينه يا بال گردن سوا بپز از يك توري رد يا ميكس كن
سوپ جو بايد لطيف باشه و اجزا اون زياد زير دندون نياد لطيف و سبك باشه
ارد اصلا نزن
جو رو شب قبل خيس كن فرداش بذار بپزه جو دوسر خوشمزه تره. اينجوري حسابي لعاب ميده
شير اخراش بريز كه در اثر پخت زياد زرد نشه
جعفري من يك و نيم قاشق ساتوري خام بعد كشيدن در ظرف اصلي روش ميريزم موقع سرو هم ميزنم
خامه هم توش خواستي بزني زيرشو خاموش كن بعد بزن