2777
2789
عنوان

چینی جهیزیه

258 بازدید | 14 پست

سلام خانما ی سوال 

ب نظرتون موقع خریدن سرویس چینی،سرویس چای خوری ها کاربردی ان یا نه؟؟؟... مثلا شما برای ی سرویس12نفره ک توش سرویس چای خوری هم داره باید بالای 6میلیون هزینه کنی.. در صورتی ک سرویسای 6نفره 2تومن ایناس دو دستش میشه 4تومن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مال من چای خوری دارهراضیم تو مهمونی شیک ترهالبته سرویس چینی رو فقط برای مهمون استفاده میکنم دم دستم ...

منم دم دستیم ارکوپاله...چینی  زمان خودمون ارزون تر بود الان دوستم ازم نظرخواست گفتم والا من تاحالا بیرون نیاوردمشون منظورم سرویس چای خوری و قوری و شکر ریزش ایناس حالت دکوری داشته برامن... ولی خب گفتم باز بپرسم ببینم نظر دوستان چیه

براى من فقط براى افطار كاربرد داره من قهوه نميارم برا مهمونم و سرويس پذيراييم هم كريستال

اهان اره برا افطار اگه بخواد با بقیه ظرفاش ست بشه خوبه چون من خودم همون افطارم استکان کریستال استفاده میکنم حواسم نبود...

اهان اره برا افطار اگه بخواد با بقیه ظرفاش ست بشه خوبه چون من خودم همون افطارم استکان کریستال استفاد ...

من تو قورى هم چاى ميريزم ميذارم سر سفره افطار با اونا ست هست 

و خوب چون همه بعد افطار هم چاى ميخورن كريستالم اون موقع استفاده ميشه 

منم دم دستیم ارکوپاله...چینی زمان خودمون ارزون تر بود الان دوستم ازم نظرخواست گفتم والا من تاحالا ب ...

منم مال زمان دور دستی نیستم😂😂

ولی سرویس چینی چیزی نیست که آدم زود ب زود عوض کنه

میخره تا سالها بمونه ،باز بذار هرچی که هست خودش تصمیم بگیره ممکنه بعدا از انتخابش پشیمون بشه سرت غر بزنه

درخواست دوستی آقایان تاییدنمیشه،گزارش میشه

منم مال زمان دور دستی نیستم😂😂ولی سرویس چینی چیزی نیست که آدم زود ب زود عوض کنهمیخره تا سالها بمونه ...

من سرویس چینی یه ۱۲ نفره گرفتم یه ۶ نفره که طرحاش باهم فرق داره ارکوپال هم ۱۸ نفره خیلی پشیمونم 😞باید ارکوپال ۶ نفره میگرفتم سرویس چینی ۳۲ نفره ساده لب طلا یا لب نقره نی الان مهمونم زیاد باشه ظرفا باهم فرق داره 🥲

منم مال زمان دور دستی نیستم😂😂ولی سرویس چینی چیزی نیست که آدم زود ب زود عوض کنهمیخره تا سالها بمونه ...

منم دور نیستم 1400خرید جهیزیه کردم ولی خدایی قیمتا انقد فضایی نبود

من سرویس چینی یه ۱۲ نفره گرفتم یه ۶ نفره که طرحاش باهم فرق داره ارکوپال هم ۱۸ نفره خیلی پشیمونم 😞با ...

من مهمون زیاد ندارم.. چینی رو12نفره خریدم بعدا ی 6نفره جدا از همون طرح پیدا کردم مجددخریدم شد18نفره