2777
2789
عنوان

وسواس

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 75 پست
منم شوهرم میگه دستات مثل پیرزناس ,قیلا ذستام انقد قشنگ بود الان نه

اشکال نداره دیگه ازین ببعد به خودت برس مرطوب کننده بزن وسواست رو بزار کنار 

هیچکس مثل خودت نمی تونه کمک کنه به کنار گذاشتنش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اشکال نداره دیگه ازین ببعد به خودت برس مرطوب کننده بزن وسواست رو بزار کنار  هیچکس مثل خودت نمی ...

درسته گاهی وقتا میگم بچه که بودیم انقد تو کوچه بازی می کردیم معلوم نبود دستمون و می شوریم یا نه چرا هیچیون نشد سالمه سالمیم

سوگیلیم عشق الماسا وارلیق بوتون افسانه دیر, عشقدن محروم الان اینسانلیغا بیگاندیر
منون عزیزم حرفات خیلی آرومم کرد حتما عزیزم به حرفات عمل می کنم

نه که یه روز عمل کنی بعد یادت بره

بخدا یه چیزی برات تعریف کنم 

من همه میگن خوشگلم ولی حساس هستم مثلا حمام رو با تاید میشورم دستم خراب شده بعد زن عموم برا بار اول که دیدم گفته بود فلانی که انقدر میگن خوشگله این بود ؟این که دستش استخون خالی بود بس که شسته بود 

بعد الان عکس دستم بفرستم میگی اصلا خیلی هم قشنگه .بعدش دیگه کمتر شستم 

خیلی سخته من که کلا انقد لباساو می شورم همشون رنگشون.رفته

واسه من روتمیزی خونه وسرامیکاس

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
نه که یه روز عمل کنی بعد یادت بره بخدا یه چیزی برات تعریف کنم  من همه میگن خوشگلم ولی حساس هس ...

منم زیاد نمی زارم کسی بفهمه فقط شوهرم میدونه که اون بیچارم انقد نصیحتم می کنه ولی  بی فایدس

سوگیلیم عشق الماسا وارلیق بوتون افسانه دیر, عشقدن محروم الان اینسانلیغا بیگاندیر
من حساسیت ام به قالی های خونس.به رو تختی خودمه البته حساسیت نه وسواس بنظرم 

منم حساسم

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
منم زیاد نمی زارم کسی بفهمه فقط شوهرم میدونه که اون بیچارم انقد نصیحتم می کنه ولی  بی فایدس

منم نمیزارم و نذاشتم کسی بفهمه

ولی بس که شسته بودم زن عموم گفت وگرنه من هیچی نگفتم که 

خودشون ببینن میفهمن

چون آدم داغون میشه از ریخت میفته

من یه لکه یی ببینم فکر می کنم لکه ی خونه بعد پا میشم همه چیو می شورم

من یه لکه یی ببینم فکر می کنم لکه ی خونه بعد پا میشم همه چیو می شورم

عزیزم همین که تمیز باشی کافیه

تلقین نکن برا خودت کار نتراش 

مامانم به من میگه آدم همیشه جوون نیست بعدا که نمی تونه انقدر کار کنه پس وسواس نباش

عزیزم همین که تمیز باشی کافیه تلقین نکن برا خودت کار نتراش  مامانم به من میگه آدم همیشه جوون ...

میدونی نازگل جان گاهی وقتها از شستن زیاد انقد عصبی میشم دیگه واسه بچم هم حوصله ندارم

بعضی وقتها انقد حسرت می خورم وقتی آدمهای دیگه رو می بینم که چقدر راحت زندگی می کنن من رندگی رو واسه خودم خیلی سخت کردم