2777
2789
عنوان

چه کنم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 63 پست
هنراتو الان باید نشون بدی پاشو ببینم بدو بدو🏃‍♂️🏃‍♂️

راست میگی تا شب مهلت دارم حالا چی بپزم:/😂💔

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

🤣🤣🤣خدایاااا احساساتودلتنگی فوران میکنه

چی فکر کردی الان انتظار دارم برام سوغاتی گرفته باشه😂😂😂

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

اره بگو ی گاز بزن خستگیت در بره

مربی باشگاهه فست فود نمیخوره:/

راست میگی تا شب مهلت دارم حالا چی بپزم:/😂💔

چی بلدی مهم اینه

غذایی و درست نکن که بار اولته میپزی

تو چی مهارت داری؟

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

نگرفته بود گوششو بپیچون😂🫣

ارههه😂

حالا من ببینمش عه عشقم قربونت برم عیب نداره چیزی نگرفتی فدای سرت🤣🤣🤣

چی بلدی مهم اینهغذایی و درست نکن که بار اولته میپزیتو چی مهارت داری؟

غذا های سنتی زیاد درست میکنم اخه رژیم میگیره بخاطر باشگاه اینا فست فود نمیخوره اصلا

شام نده بهش بگو برگرد برام سوغاتی بیار و بیا بعد شام🤣

اره افرینن😂👏

غذا های سنتی زیاد درست میکنم اخه رژیم میگیره بخاطر باشگاه اینا فست فود نمیخوره اصلا

اگه میتونی قرمه سبزی درست کن یا فسنجون

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

اگه میتونی قرمه سبزی درست کن یا فسنجون

اره منم توی فکر قرمه سبزی بودم

اره منم توی فکر قرمه سبزی بودم

اره خیلی خوبه

سالاد شیرازی هم کنارش بزار دیگه عااالی میشه