2777
2789
عنوان

حق با منه یا مامانم

180 بازدید | 16 پست

ما یه همسایه پایینی داریم دوتا بچه به شدت بی شعور و شلوغ داره

دختر بزرگش کلاس پنجمه مثل اسب یورتمه میره 

پسرش کوچیکه صب تا شب در حال جیغ و داد زدنه تا ۱۲ شب 

یه جوری میپره کل اتاق میلرزه تاحالا شده شب پریده تن من تو خواب لرزیده

ساختمون مام ۳ طبقس و تک واحده

طبقه اول با اینا دوسته و خیلی هوای همو دارن

بهشم تذکر میدی فقط میگه باشه ببخشید ولی انگار نه انگار یعنی اصلا عین خیالش نیست میگه باشه که از سرش باز کنه

من میگم ما که طبقه بالاییم سر و صدا کنیم نزاریم هر کار دلش میخواد بکنه

مامانم میگه نه فقط تحمل کن صبر کن 😐😐😐

حق با کیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم مامانت راس میگه 

شما طبقه پایینیتون اینطورین 

ما بالاییمون 

بعد تو راه پله فحش میدن آشغال میریزن 

گوه زدن تو راه پله یعنی رومون نمیشه مهمون دعوت کنیم از بس راه پله بوی بد میده 

من اوایل خیلی اعصابم داغون میشد همش دوست داشتم مقابله به مثل کنم 

ولی الان زدم به در بیخیالی واقعا اروم ترم بذار هر غلطی دلشون میخواد بکنن

به نظرم مامانت راس میگه شما طبقه پایینیتون اینطورین ما بالاییمون بعد تو راه پله فحش میدن آشغال میریز ...

عزیزم شبا نمیتونم بخوابم

تو طول روز ارامش ندارم

وگرنه اینقدر سرو صدا کنن جونشون در بیاد

🤣🤣🤣🤣

این جور مواقع که نباید با مامان مشورت کنی خودت دست به کار شو هر کاری از دستت بر میاد انجام بده 

آقا این همسایه ما همش ماشین ش دم حیاط ما پارک میکرد 

مامانم میگفت. اشکال داره تحمل کن 

من هر دفع از سرکار بر می گشتم ماشین ش بود میرفتم در میزدم بیدارش میکردم بیاد برداره مامانش می‌گفت بیدار نکن شب کار بود محل ندادم چون قبل بهشون گفته بودم جلو حیاط پارک نکنید یکم برین جلوتر   چند بار که بدخواب شد الان درست شده 

نمی‌دونم کی سپر ماشین شو شکسته فک می‌کنه من بودم منم گفتم ماشینت جلوتر ببر تا بهش نخورم الان همچین می بره جلو 

که نگو.  مامانم هم خبر نداره

عزیزم شبا نمیتونم بخوابمتو طول روز ارامش ندارموگرنه اینقدر سرو صدا کنن جونشون در بیاد

خب الان میخوای چیکار کنی ؟توهم شروع کنی سروصدا کردن ؟ به نظرت تاثیری داره؟ 

اونا از قصد که اینکارو نمیکنن فرهنگشون در این حده 

من واقعا فهمیدم همسایه ما دست خودشون نی سطح فرهنگیشون در همین حده بالاترم نمیره 

اصلا نمیتونن درست رفتار کنن 

منم یه بچه شلوغ دارم ک جیغ میزنه خیلی معذب میشم پیش طبقه پایینی و هرچقد حرص و جوش میخورم که جیغ جیغ نکنه فایده نداره ،طبقه پایینیم دیگه کلا هر ساعتی از روز دلش بخاد که معمولا هم ۱۲ تا ۳ هست با صدای خیلی بلند موزیک میزاره صدای باند رو زیاد میکنه ،منم بهش حق میدم و میفهمم که بنده خداهارو دارم آزار میدم ولی از وقتی داره سرو صدای زیاد میکنه خیال من راحت شده از عذاب وجدانم کم شذه 😁

منم یه بچه شلوغ دارم ک جیغ میزنه خیلی معذب میشم پیش طبقه پایینی و هرچقد حرص و جوش میخورم که جیغ جیغ ...

منم تو همچین شرایطیم واقعا 

صدای باند تا ته زیاده

روزه بودم مثلا 

میخواستم تا ۱۱ ۱۲ بخوابم

ساعت ۹ ۳ تاییشون شروع کردن پسره جیغ و گریه مادره هم جیغ و داد