2777
2789
عنوان

حالم خیلییی بدههه😭😭

122 بازدید | 12 پست

لباسی که نامزدم برای سالگردمون بهم کادو داده بود سوخت و یکم رد رنگ روش مونده 

هم برام با ارزش هم قیمتش نسبتا گرون بود از دیشب تاحالا غصه ولم نمیکنه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کاسه که افتاد شکست شکست قبلش باید مراقب میبود حالام ک افتاده غصه خوردن ندارهجون ادمیزاد ک جبران ندار ...

بدبختی مشکل اینه از قصد هم نبوده ما با رعایت و احتیاط داشتیم کاری انجام می‌دادیم که این اتفاق افتاد اصلن هم معلوم نشد از کجا افتاد💔💔

بدبختی مشکل اینه از قصد هم نبوده ما با رعایت و احتیاط داشتیم کاری انجام می‌دادیم که این اتفاق افتاد ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14239862

قشنگم میشه این تاپیکمو گزارش بزنی؟🫠

غصه نخور فدای سرت ضرر به مالت بخوره ولی به جانت نه یه جمله رو یه جایی خوندم برام جالب بودگفت برای چی ...

من برای لباسی ک خودم خریده بودم این اتفاق میوفتاد شاید اصلا ناراحت نمیشدم ولی میدونی اون آدمش ک گرفته و اون ارزش ادن چیز داره عذابم میده

بدبختی مشکل اینه از قصد هم نبوده ما با رعایت و احتیاط داشتیم کاری انجام می‌دادیم که این اتفاق افتاد ...

خب دیگه بهتر سر چیزی که مراقبم بودی و شده غصه میخوری؟

نمیدونم چندسالته اما روزگار گاهی یه مشکلاتی داره که میشینی روزی هزاربار دعا میکنی کاش مشکلم لباس بود