2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست:(

172 بازدید | 17 پست

خیلی دلم پره، از  مادر شوهرم ک از وقتی زایمان کردم از این رو ب اون رو شده! از اینکه موقع زایمانم رفت مسافرت، ازین ک بعد چن روز ک اومدم خونه از خونه مامانم اینا عوض اینکه حواسش بهم باشه ، ازین ک شوهرمو پر میکنه ک کمکم نکنه، ازین ک با قیافه تو هم میاد ب مامانم میپره میره،همش با حرفاش ناراحتم میکنه! از اینکه افسردگی  شدید گرفتم! ازینکه نمیدونه چی میگه.. ناراحتم . مث مادرم میدونستمش برگشته بهم میگه دیگه باید بلند شی ب کارات برسی ن خواهر داری ، مامانتم ک نمیاد هر روز هر روز کمکت کنه. میگه بخاطر بچه ت نمیتونم از کار و زندگیم بیوفتم، وای خدا!! 

مادر شوهرم من پاشو نذاشت تو خونه م واسه کمک. فقط یه شب اومد یه کادو مسخره دادو رفت. همین 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

12روزه زایمان کردم ، سه چار روز بعد عمل رفتم خونم

12روز که زوده. ولی دیگه سر بیست روز می تونی پاشی. 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
12روزه زایمان کردم ، سه چار روز بعد عمل رفتم خونم

من مامانم تا ده روز بود. تا ده روز بعدش هم چند ساعت اومد کمک. بعدش من موندم و بچه کولیکی وشب زنده داری تا صبح 

زود اومدی عزیزم.منم از زایمان یه خاطره وحشتناک واسم مونده با خانواده شوهرم.تا یه ماهو می موندی بعد میومدی.درکل تنهایی بچه داری سخته.میفهممت.با اینکه میگذره سریع

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
زود اومدی عزیزم.منم از زایمان یه خاطره وحشتناک واسم مونده با خانواده شوهرم.تا یه ماهو می موندی بعد م ...

نمیتونستم بمونم، افسردگی گرفتم، از ی ورم همش فشار میاوردن بیا خونه من کمکت میکنم

زود اومدی عزیزم.منم از زایمان یه خاطره وحشتناک واسم مونده با خانواده شوهرم.تا یه ماهو می موندی بعد م ...

اره ب قول شاعر ک میگه پشیمووووونم، پشیموووونم

عزیزم من بعدعمل سز اومدم خونه خودم مامانم ده روز اومد پیشم

بعد اون دیگه ادم خودش میتونه به کاراش برسه

تازه من علاوه بر نوزادم یدونه بچه ۱۵ ماهه هم داشتم تنهایی کارامو کردم

تا الان که اولی شده ۲ساله دومی ۹ ماهه  الانم تنهایی کارامو میکنم

ولش کن جقدر به مادرشوهرت فکر میکنی از نی نی لذت ببر

عزیزم من بعدعمل سز اومدم خونه خودم مامانم ده روز اومد پیشم بعد اون دیگه ادم خودش میتونه به کاراش بر ...

الان ک دیگه حالم خوبه اما روحیه م داغونه، هر کی هر چی میگه میزنم زیر گریه، صب اومد ب بچه سر بزنه اومد با عصبانیت گفت بچه چیکار میکنه منم از حرص گفتم هیچی ، اشپزخونه بودم رفت ی نگاه کرد با حرص در و کوبید رفت