2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دختر خالش وقتی این مرده خو کشی کرده بو نشسته بود براش قرآن می خوند. بعد مرده یهو از عذاب کشیده شده بیرون با صدای قرآن خوندن آیت و اومده کتار دختر خالهه دیده داره قرآن میخونه. اون لحطه یه بچه اومده واسه مرده آب آورده بود. مرده آب و می خوره .بهش میگن این بچه همون بچه ای بود که تو وقتی خانمت باردار بود سقطش کردین.شما این بچه رو نمی‌خواستین اما به حرمت قرآن خوندن دخت خالت اسن بچه به اون داده میشه.

دختر خالهه هم میگه ۵ سال بود که درگیر دوا و دکتر برای بچه دار شدن بوده... می‌گفت اون روزی ک قرآن و خونده فقط میخوندم واصلا نمیدونسته چی داره می خونه

همش دروغه من خیلی میشستم و نگاه میکردم گاهی میگم اینا مردم رو چی فرص کردن

مردم ماییم ک باور داریم

یک طرف روزه داری با دهان خشک طرف دیگر متجاوزان اپستین با شکمی پر از گوشت انسان...اینکه از یه کشور استعمارگر با سابقه تجاوزچند سال یکبار ب کشور های مختلف توقع داشتید بیاد بزنه هزینه کنه بخاطر آزادی شما مو به تن آدم سیخ میشه از هوش و افکارتون اگر آزادی غرب باعث ضجه زدن دخترامون زیر دست کفتار های متجاوز چشم و دل سیر میشه لعنت به این آزادی...آزادی که به تهدید بمب اتم و تهدید تصرف کشور و جزیره هامون رسید ...

دختر خالش وقتی این مرده خو کشی کرده بو نشسته بود براش قرآن می خوند. بعد مرده یهو از عذاب کشیده شده ب ...

کلی از اتیشو اینا حرف میزد اون چی بود داستانش

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

سلام چرا خودکشی کرده بود؟ زنش چرا جدا شد؟ من قسمت اولو ندیدم

آقاهه معلولیت داشته

به خاطرش خیلی اذت میشده و تمسخر و طعنه و... 

از طرفی مادرش هم فوت میشه

و رابطه اش با همسرش هم فکر کنم نا میزون بوده

در نهایت طاقت نمیاره

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی