2777
2789
عنوان

شمال چی داره 🤔 رشت تا ساری

339 بازدید | 36 پست

از رشت تا ساری شهر به شهر گشتیم چیز خاصی ندیدیم که تو استان ما نباشه

طبیعت کردستان و آذربایجان بکر تر از گیلان و مازندران هست

رفتار شمالی ها هم خوب نبود

تهرانی ها بابت چی میرین شمال ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلستان هم شماله 

طبیعت شما متفاوته با آذربایجان 

بحث خوب و بد نیست بحث تفاوته

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اولا درست حرف بزنید رفتار شمالی ها خوب نبود چیه منم اومده بودم اذربایجان رفتار شون خوب نبود اصلا البته بعضی ها جمع نمیبندم یا نمیام همه خراب نمیکنم دوما هر شهری زیبایی های خودشو داره نیازی به مقایسه نیست !!

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجانزده نخواهد کرد ..🤍

کلوچه لوااااشکلعنت ب رژیم😭

مآهی زیتون ترشی

بیشتر بگم؟😁😁😁

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من بچه ساری ام ولی خدایش مهمون نوازیم مهمون بیاد خونه مون چند اردک میزاریم ماهی میزاریم مرغ محلی میزاریم نمیزاریم مهمون دست ب چیزی بزنه.. بد و خوب همه جا هست من مادرم اصالتا کرد کردستانه تبعیدی زمان شاه هستن من عاشق همه جای ایرانم... تهرانی ها میان ویلا میخرن تا تهرانم 3 ساعت راهه دریا و جنگل داره میان 

بچسب به رلت 😂😂 خوب و بد همه جا هست

بخدا همه جا میرم میگم شمالیه میگه که وا از شمال اخه 

میدونی چطورین 

بعد میگم مگ چطورین میگن که والا نمیدونیم ولی بد میگن

دانشجوی فیزیوتراپی ۱/۴️🇹🇷🤍 چنلم:namersii