2777
2789
عنوان

میشه بیاین

76 بازدید | 8 پست

یهو یاد حرف آدم گذشته ام افتادم و حالم بد شد 

یکی از آشنا هامون خانواده اش نزدیک دو سه سال پیگیر بود که بیان خواستگاری و من از پسره خیلی بدم میومد و می‌گفتم نه پسره از اون پسرای بچه مثبت که ادعای خوبی و پاکی میکرد بود خودشو هم بالا می‌گرفت یجورایی 

من به اصرار خانواده خودم و خانواده اون گفتم اوکی بزار بیان حرف بزنن ما با هم یه مدت در ارتباط بودیم گفتم شاید بتونم ازش خوشم بیاد دیدم نه هر چی میگذره بیشتر ازش متنفر میشم خیلی چندش بود منم بهش گفتم بهت علاقه ای ندارم و دیگه جوابش رو ندادم 

بعد این پسره رفته بود گفته بود من به فلانی یعنی من هیچ علاقه ای نداشته و به اصرار خانواده رفتیم خواستگاری و این حرفا در حالی که وقتی من بهش گفتم علاقه ندارم بازم خانواده اش میومدن و حتی خود پسره به یکی از آشنا هامون گفته بود فلانی یعنی من راضی نمیشم دوباره برگردیم به هم

خیلی از حرفش دلم شکست تویی که منو‌ دوست نداشتی و نمی‌خواستی چرا چند سال پیگیر بودین که بیاین خواستگاری که بعدش جلو فامیل اینجوری پشت سرم بگی 

پسره خیلی چندش بود خییییلی از همون معلم هایی که فکر میکنن چون فرهنگیان قبول شدن یعنی خیلی اوکی ان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت طرف رو رد کردی. بعدش دوباره پیشنهاد دادن و پیگیر بودن.بازم قبول نکردی.الان چته؟ الان پشیمونی؟ ن ...

فک کنم دختره پسره رو رد کرده ولی پسره گفته من دختره رونمیخواستم

خودت طرف رو رد کردی. بعدش دوباره پیشنهاد دادن و پیگیر بودن.بازم قبول نکردی.الان چته؟ الان پشیمونی؟ ن ...

نه من که پسره رو همون موقع هم نمی‌خواستم ولی حرفم اینه اینا که اینقدر پیگیر بودن چند سال 

چرا رفته گفته بهم علاقه ای نداشته و به خاطر خانواده اش بوده 

حتی رفته بود به دوستم گفته بود 

و آخرش هم با هم خوابگاهیم ازدواج کرد

دختره هم خوابگاهیم رفت بهش پیام داد پسره هم گرفتش

فک کنم دختره پسره رو رد کرده ولی پسره گفته من دختره رونمیخواستم

میدونم. این خانم میخواد پسره هرجا میشینه بگه خیلی دختره رو میخواستم ولی قبول نکرد. 

به این فکر کنید این اقا فردا پس فردا ازدواج میکنه و دوست نداره همسرش بدونه خاطر خواه کی بوده

نه من که پسره رو همون موقع هم نمی‌خواستم ولی حرفم اینه اینا که اینقدر پیگیر بودن چند سال چرا رفته گف ...

خودت میگی ازدواج کرده.می خوای با وجود همسر دم از عشق و علاقه به شما رو بگه. 

یه کم عاقل باشید. یه زمانی چیزی بین شما بوده و تموم شده رفته. لازم نیست هر روز بشینه و بگه. پس همسرش چی

چی بگمولی خب فهمیدم همینایی مه مظلومن از همه بدترن

به گذشته و آدمای گذشته فک نکن

این آقا هم ازدواج کرده رفته هرحرفی هم زده باشه برات مهم نباشه فقط به حال و آینده فک کن انشالله یه شخص عالی میاد توزندگیت وخوشبخت میشی