2777
2789
عنوان

دهانشویه

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 39 پست
خب روش نوشته اما دکتر معمولا اونو بعد از جراحی ها یا عفونت های شدید دهانی تجویز میکنه که رنج باکتری ...

من اگه از خمیر دندونای مثل سیگنال استفاده نکنم بعد از دو روز دندون جلوم حالت لقی پیدا میکنه علتشو میدونی؟

این تاثیر نمیذاره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اگه از خمیر دندونای مثل سیگنال استفاده نکنم بعد از دو روز دندون جلوم حالت لقی پیدا میکنه علتشو می ...

خمیردندان یا دهانشویه تاثیرمستقیم در بافت استخونی ندارن 

درواقع مسواک نزدن باعث تجمع جرم و پلاک در اطراف دندون میشه که باکتری های موجکد باعث خوردگی های استخوان و به تبع لقی دندان میشن به مرور اهمیت جرمگیری هم از همین بابت

اما چیزی که بهتون گفتم برا یک هفته دوهفته نیس حداقل چندین ماه باید بگذره تا این اتفاق بیفته

شما باید گرافی از دندونتون تهیه کنید تا وضعیت استخوانتون چک بشه

خمیردندان یا دهانشویه تاثیرمستقیم در بافت استخونی ندارن درواقع مسواک نزدن باعث تجمع جرم و پلاک در اط ...

جدا؟ من هر روز صبح مسواک میزنم ی بارم از دستم در نرفته

ولی اگه پونه استفاده کنم لق میشه خیلی جرم دورش میگیره و لق میشه بعد از استفاده از خمیر دندون قوی لقیش از بین میره.

پیش دندونپزشک هم که رفتم گفتن جنس دندونات خیلی خوبه. مشکلی نداری

جدا؟ من هر روز صبح مسواک میزنم ی بارم از دستم در نرفته ولی اگه پونه استفاده کنم لق میشه خیلی جرم دور ...

همه دندون های طبیعی در حد خیلی کم جا به جایی دارن اما لمس نمیشه

اگه لقی شما درحدی هست که حس میشه و میتونین لمس کنین باید یه عکس پانورامیک تهیه کنید و به دندانپزشک نشون بدید

شایدهم شما اشتباه می کنید و احساستون از لقی اشتباه چون هیچ دکتری به لقی امتیاز مثبت نمیده