2777
2789
عنوان

دهانشویه

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 39 پست
آقا من از خوزستان تضمین میکنم😂دیگه بهش فکرنکن چیزی نمیشه با یک بار

دمت گرم ولی من دیگه غلط کنم قبل از تحقیق انجامش بدم.

ی عکسی بود لک افتاده بود رو دندونش.

مردم زنده شدم

نه عزیزم خراب نمیشه کلرهگزیدین دندونارو خراب نمیکنه بلکه رنج باکتری هارو در دهان کم میکنهتنها بدی کل ...

من یه خمیردندان استفاده کردم دندونم خاکستری شد پس شاید به خاطر این بوده

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم خراب نمیشه کلرهگزیدین دندونارو خراب نمیکنه بلکه رنج باکتری هارو در دهان کم میکنهتنها بدی کل ...

من میخواستم هر روز دوبار استفاده کنم.

روش نوشته بود🤐😵‍💫

من یه خمیردندان استفاده کردم دندونم خاکستری شد پس شاید به خاطر این بوده

بله هر خمیردندان یا دهانشویه حاوی کلرهگزیدین مکرر استفاده بشه باعث تغییر رنگ دندون و حتی لثه میشه 

بهتر دهانشویه های حاوی فلوراید رو روزانه استفاده کرد

دمت گرم ولی من دیگه غلط کنم قبل از تحقیق انجامش بدم.ی عکسی بود لک افتاده بود رو دندونش.مردم زنده شدم

خدا نکنه بابا تو گوگل تو هرچی بزنی عحیب و غریبه این خانمه داره اطلاعات درست بهت میده اگه قرار بود با ی بار استفاده دندونت رنگ بگیره خو اکثر مردم باید ماهانه میرفتم جرم گیری

من میخواستم هر روز دوبار استفاده کنم.روش نوشته بود🤐😵‍💫

خب روش نوشته اما دکتر معمولا اونو بعد از جراحی ها یا عفونت های شدید دهانی تجویز میکنه که رنج باکتری بیاد پایین و معمولا بیش از ۲یا ۴ هفته بستگی به میزان عفونت تجویز نمیکنه

بله هر خمیردندان یا دهانشویه حاوی کلرهگزیدین مکرر استفاده بشه باعث تغییر رنگ دندون و حتی لثه میشه به ...

ای بابا 

چرا اینا تو بازار می‌فروشند پس

خمیردندان فقط پونه خوبه و بس😐

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

ای بابا چرا اینا تو بازار می‌فروشند پسخمیردندان فقط پونه خوبه و بس😐

بخاطر کاربرد درمانیشون گفتم بعد جراحی یا عفونت های داخل دهانی

خمیر دندان مهم نیس چی باشه فقط نگاه کنید روش ننوشته باشه سفید کننده چون به مرور آسیب میزنه

فقط حاوی فلوراید باشه کافیه

طرز درست مسواک زدن مهم نه نوع مسواک یا خمیردندون