2777
2789

تجربه نداشتم ولی میدونم خیلی سخته خیلی خیلی به اطرافیانشون سخت میگذره

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب چطوری....چیز خاصی دیدید یا خوندید

شوهرم دکتر مغزو اعصابه خیلی راجب بیماریها باهم حرف میزنیم همیشه . بهم گفته بود اطرافیان دوقطبی ها خیلی اذیت میشن 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

خوب میشه توضیح بدید

دوتا دوره داره

1 شیدایی

2افسردگی

شیدایی خیلی تو هیجان. تصمیمات درست نمی رن زیاد بی‌محتوا حرف میزنی الکی خوشن.. خیلی خرید میکنن

افسردگی هم مشخصه

برای اطرافیان شیدایی آسیب زننده تره. چون وقتی افسردگی داره تو خودشه کاره خاصی نمیکنه ولی وقتی شیدا میشه ممکنه از ذووووق هیجان الکی هر تصمیمی بگیره یا حرفی بزنه که نباید

برای هرکسم تعداد روزاش متفاوته. شاید یکی10 زور شیدایی باشه 6ماه افسردگی یا برعکس

روزای عادی هم خیلی کم دارن ولی باقرص میتونن خودشونو کنترل کنن. که جواب میده

شوهرم دکتر مغزو اعصابه خیلی راجب بیماریها باهم حرف میزنیم همیشه . بهم گفته بود اطرافیان دوقطبی ها خی ...

نمیدونی علت دو قطبی چیه؟؟؟

و اینکه اینا میتونند عاشق بشند و ازواج کنند زندگی باهاشون به چه صورته

نمیدونی علت دو قطبی چیه؟؟؟و اینکه اینا میتونند عاشق بشند و ازواج کنند زندگی باهاشون به چه صورته

ببین هم ارثی میشه هم شخصی

با دارو میشه کنترلش کرد ازدواجم میکنن بله بلاخره هر انسانی حق زندگی داره

دوتا دوره داره1 شیدایی2افسردگیشیدایی خیلی تو هیجان. تصمیمات درست نمی رن زیاد بی‌محتوا حرف میزنی الکی ...

ددلیل این بیماری و زندگی با اونا یا رابطه باهاشون به چه شکله

زندای با اونا ویا رابطه بهاشون با چه شکله

والا نمیدونم گلم چی بگم آخه ولی شوهرم میگه خیلی سخته 

ددلیل این بیماری و زندگی با اونا یا رابطه باهاشون به چه شکله

متاسفانه مادرم مبتلاس

دلیلش بیشتر ارثه😞

اولش با افسردگی خودشو نشون داد بعدش که افسردگی‌ خوب میشد الکی بلند بلند می‌خندید یا..... 

تو دوره شیدایی واقعا کنترلش ن سخته اغلب باور نمیکنن الانم نرمال نیستن فکر میکنن خب یه دوره فقط افسردگی دارن و زیر بار شیدایی نمیرن ماها باید تحمل میکردیم.. ولی با مصرف قرص مداوم و دعا توسل الان یه مدته که کنترل شده هر دوره

متاسفانه مادرم مبتلاسدلیلش بیشتر ارثه😞اولش با افسردگی خودشو نشون داد بعدش که افسردگی‌ خوب میشد الکی ...

اللهی خدا مادرتون شفا بده

چرا میگی ارثی یعنی تو خانوادتون کسی بود این شکلی

اللهی خدا مادرتون شفا بدهچرا میگی ارثی یعنی تو خانوادتون کسی بود این شکلی

هم تونت نوشته هم یه مستند تو تلوزیون گفت

دوقطبی ارثیه 

من از زندگی خصوصی خاله ودایی هام خبر ندارم شاید باشن اوناهم..