2777
2789
عنوان

تاپیک

143 بازدید | 20 پست

ی تاپیک ارزشی نداره ک ولی وقتی از یکی نظر میخوای ک بچه نمیخوام و سگ جاش میخوام میان میگن لیاقت نداری لیاقت مادرشدن نداری دلشون ب چی خوشه؟نی نی یار تذکر میده مثلا خب من ک از هیچکدومتون نمیترسم از اینکه چند صفحه تاپیک داشته باشمم هیچی بهم نمیرسه ک این کارا زشته دیگه من ک حالم از جو خاله زنکی بهم میخوره میرم ولی ببینم میتونین همدیگه رو جر بدید یا نه عقده ایا هرکی ک فک میکنه من نازا هستم هم خدا سرش بیاره دختره شاشو خودش میدونه با کدوم پتیاره ایم

😐😐😐😐😐

کی بوده

کجابوده

چیکارکرده

آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اروم باش هرکس هرجور بخواد زندگی میکنه منم عاشق سگم😊گربم دوس دارم😍

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻

من رقتم ولی با هرخری دهن ب دهن نذارید چون شعور ندارن مغزشون اندازه فندقه بچه ها شماها ک خیلی مهربونینو ب خدا میسپارم اون عوضیا ها رو هم خدا زود تر بکشه نسلشون منقرض شه من خوشحال شم ایششش 

چرا تاحالا نتركيده تاپيكت خيلي حرفاي ناجور زدي مخصوصا فوش آخرت

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 
همینی ک بود شماها همه چیرو ب خودتون نگیرید بابا لبخند بزن اروم باش هیششش

كسي اذيتت كرد ؟! 

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 

بعضي ها اينجا مدافع حقوق بشرن هركي برخلاف ميلشون حرف بزنه جبهه ميگيرن مثل امروز كه يه بيشخصيت به من و خانوادم توهين كرد واقعا تاسف برانگيزه