2777
2789

منم خیلی حالم بد شد.اون صحنه ای که تو خونه برای آبان اتفاق افتاد واسه بکی از نزدیکان من اتفاق افتاده بود .که بالا سرشون رسیده خیلی حس بدی هست

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ندیدم میشه بگین چی شد 

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
منم خیلی حالم بد شد.اون صحنه ای که تو خونه برای آبان اتفاق افتاد واسه بکی از نزدیکان من اتفاق افتاده ...

الان ثابت خاطر خواه آبانه؟؟؟من هنوز هنگم که چرا گفت طلاق بگیر

کاربری دست دونفره من خواهرم🐣🐥

منم خیلی حالم بد شد.اون صحنه ای که تو خونه برای آبان اتفاق افتاد واسه بکی از نزدیکان من اتفاق افتاده ...

چه صحنه ای ؟ یکمشو تعریف کن 

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
الان ثابت خاطر خواه آبانه؟؟؟من هنوز هنگم که چرا گفت طلاق بگیر

به نظرم هدفش چیز دیگه ای بود اما الان خودش خاطرخواه شده.چون بهش گفت الان نمیدونم چرا نگهت داشتم

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..
امیر با اون دوست وکیلش روهم ریختنآبان روی تخت مچشونو گرفت

وای شوووووخی نکن 😳😳😳اینو اصلا پیش بینی نکرده بودم 

یعنی کلا با هم بودن  این دو تا؟ 

همون بود دوستش همش میگفت طلاق بگیر و با همه‌ چی عادی برخورد میکرد