2777
2789
عنوان

گلبول سفید

516 بازدید | 4 پست

سلام خانما.من شنبه ازمایش ادرار دادم که مقدار wbcرو manyزده.البته باکتری نبوده تو ادرارم حالا ازمایشگاه گفت دوباره باید نمونه بدم هفته 36 و 2 روز بارداری هستم خیلی نگرانم یعنی از چی میتونه باشه اخه زده باکتری ندارم اگه عفونت نیست پس جیه؟یعنی من مریضی خاصی دارم.لطفا کمکم کنید.

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این یعنی مقدار خیلی خیلی خیلی جزئی خون تو ادرارت بود .حالا هر دلیلی میتونه داشته باشه خواهر منم اینطوری شده بود بعد مشخص شده که بیرون واژنش یه زخم خیلی کوچیک داشت که موقع ادرار خون اومده ازش.نگران نباش چیزی نیست

این یعنی مقدار خیلی خیلی خیلی جزئی خون تو ادرارت بود .حالا هر دلیلی میتونه داشته باشه خواهر منم اینط ...

جدی یعنی خون بوده؟اخه مقدارش و زده زیاد.خدا کنه چیزی نباشه این دو هفته بارداری هم بگذره بدون استرس تا حالا مشکلی نبوده امیدوارم بازم نباشه 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔