2777
2789
عنوان

حرف مادرشوهرو باور کنم😐

284 بازدید | 2 پست

شوهرم خیانت کرده، دارم طلاق میگیرم، بچمم آوردم با خودم نوزاده

مادرشوهرم اومده بود خونمون(خونه بابام) میگف سرکار نمیره، غذا نمیخوره، عکسای آرهانو (پسرمو) هی تو گوشیش نگاه میکنه و... 

باورم نمیشه راستش حس میکنم میخاد مظلوم نمایی کنه مادرش، به این فک میکنم اگه اون یکم برامون ارزش قائل بود هیچ وقت اینکارو نمیکرد

ولی مادرم باورش شده میگه برو یه فرصت دیگه بده 

گفته نصف خونه رو میزنم نامت، ولی مادرش همچین چیزی نگف، میترسم اوکی بدم بعد دبه کنن، از این طرفم مامانم نزاره به زور بگه برو😑😑😞

اول بزارخونه بنامت بزنه بعدبرگرد

/:`✓كاربــر جــدیدی نیستم✓❣️دارای قدرت جذب 💫..#نویسنده وعاشق هرچی که مربوط به علم میشه🔥،،،اینجا باکسی دشمنی ندارم عشقا،،🔥(علاقه خاصی به داشتن برند ارایشی دارم❤️‍🔥،،،#سوالی درزمینه پزشکی داشتین میتونین بپرسین💫..❤️‍🔥❤️‍🔥میشه بی زحمت واس شادی روح مادرم صلوات یااستغفار بفرستین؟؟......واینکه واس نی نی دارشدنم یه انشالا بگین دوستای مهربونم،🙏♥....( خیلیا ازمن راجب معجزه سوره ضحی بین زن وشوهری ویارسیدن حتمی به معشوق پرسیدن،،راجبش حتما تاپیک میزنم❤به هرکی دستورشو گفتم نتیجه گرفت🥰❤خودمم که معجزشو دیدم،واقعاااامعجزه بود چون خواسته خودم خیلی محال بود❤🥰🥰الان عاشق سوره ضحی هستم،همیشه زیرلب زمزمه میکنم(واس عاشق کردن بیش ازحد طرف مقابله به شرط نیت شرعی وازدواجه)❤.....تویی که داری امضامو میخونی،واست ارزوی بهترینارو دارم ازته دل❣️.....پروفایل خودمم🌈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.