2777
2789

دخترم ۶ ماهشه و من بشدت تنهاام .. همسرم اسمن همسرمه ولی نیست کلا نمیبینیمش خونه رو جا خواب فرض کرده از سر کار ساعت ۱۱ و نیم شب میاد یه ربع به دوازده هم میخوابه واقعا اگه نیاد بهتره میاد بعد تنهامون میزاره با بچه همش خودخوری میکنم میگم چرا اینجوری شده از من‌بدش میاد از بچه بدش میاد ؟ چرا اینجوری میکنه ؟ قبلا خیلی مرد مهربون و خانواده دوستی بود الان اصلا نیست کلا همدیگرو نمیبینیم با هم حرف نمیزنیم.. بهش میگمم میگه بدهکارم ولی دروغ میگه قبلانا بدهکارم بود ولی واسه من وقت میزاشت .. آدمیم نیست بگم خیانت میکنه یا چی .. ولی من واقعا خیلی فشار و تنهایی رومه فیزیکی اصلا هیچ روانی خیلی ناراحتو خسته م شبا نمیخوام ولی دست خودم نیست وقتی میره تو اونیکی اتاق میخوابه منو بچمم تنها تو پذیرایی میزنم زیر گریه بیصدا گریه میکنم اصلا نمیتونم جلو اشکامو بگیرم دوس ندارم دخترم اشکامو ببینه هرچقدرم بچه باشه باز حس میکنه ناراحتیمو .. چیکار کنم واقعا ؟ 

باهاش خیلی جدی صحبت کن و بگو دلیل این رفتارات چیه 

بلاتکلیفی از همه چیز بدتررره واقعا 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بشین منطقی باهاش صحبت کن

بکو مشکل کجاست

بگو اینحوری میکتی من قلبم درد میگیره

الان باید بهترین روزامون باشه یه نینی قند عسل داریم به جای خوش باشیم و بیشتر همو ببینیم اصلا همو نمی‌بینیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر شبیه منی . منم تا بچه دار شدم شوهرم اخلاقش عوض شد. شوهره من ۲ شب میاد و صبح زود میره . هرچی التماس و گریه کردم هم ب کارش ادامه میده. منم خیلی گریه کردم

الان ک یچم ۱۴ ماهشه حتی انرژی نذارم ب خودم برسم . از همه یدم میاد. 

منم خیلی تنهام میفهمم چقدر تنهایی

و چقدر تنهایی ما با تنهایی بقیه قابل قیاس نیست

و چقدر درد داره

اخه چرا یهو اینطوری شده ..

درگیری ای بحثی چیزی این اواخر نداشتین ؟ 

شاید ب خاطر بچه میره اتق دیگه مثلا خرو پفی چیزی یا میترسه بخوره بهش نمیدونم واقعا ..

خودت هیچ احتمالی نمیدی ک ممکنه علتش چی باشه؟=*) 

باهاش حرف بزن بگو نیاز دارم بیشتر ببینمت

هرچندمن خودمم همین مشکل رو باشوهرم دادم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
چقدر شبیه منی . منم تا بچه دار شدم شوهرم اخلاقش عوض شد. شوهره من ۲ شب میاد و صبح زود میره . هرچی الت ...

منم دقیقا مثل تو ذوق برای هیچی ندارم ‌‌... انقد کسلم حتی خونه مادرمم نمیرم هفته ای یبار با اینکه کوچه پشتیمونه خونشون .. نه حوصله آرایشگاه رفتن دارم نه لباس خریدن نه هیچی .. رسما با یه بچه هم گرفتار شدم هم تنها 

اخه چراااا این مردا چ مرگشونه =*))

خیلی طول میکشه تو موقعیت جدید جا بیوفتیم... شاید چندسال

شاید افسردگی گرفته.

نمیدونم من دیگه مثل قبل همسرمو دوس ندارم.

اخه خیلی زجر کشیدم مثل تو

اگ دوسش داری تو وقتی بچه خوابید برو کنارش بخواب خودش میفهمه دلتنگشی نذار عادت کنه ب تنهایی خوابیدن شده گهواره بچتو ببری تو اتاقش ولی کنارش بخواب باهاش صحبت کن 

نگران نباش دخترت ب صحبت بیوفته راه بره بانمک تر میشه و بیشتر شوهرت سمت بچه میاد

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉

یعنی واقعا نمیفهمی وقتی ساعت11 ازسرکارمیاد دیگه نایی نداره برای حرف،زدن زندگی الان مثل،قدیم نیست باید قدردانش هم باشی که داره برای تووبچه ت زحمت میکشه زندگی بالاو پایین داره منم دوسال شرایط زندگیم مثل شما بود بادوتا بچه کوچیک