2777
2789
عنوان

مامانا بیاین لطفا

114 بازدید | 7 پست

خانوادگی از این ویروس گوارشی گرفتیم

با عرض معذرت اسهال و استفراغ

ولی من خیلی نگران پسر دو ساله م هستم

تا الان دو بار بردم متخصص و دو بار سرم زده

منظورم اینه که فکر نکنین دکتر نبردم

ولی اسهالش نگرانم کرده

بند نمیاد

اصلا هم قبول نمیکنه او آر اس بخوره😭

خیلی بد داروئه

اسهال خیلی خطرناکه?

همش نگرانم آب بدنش کم بشه

❤💚 اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست💚❤

بهش دوغ بده اگه او ار اس نمیخوره ، برای بند اومدن اسهال سیب رنده کن بذار تو هوای اتاق ۵ دقیقه بمونه رنگش که قهوه ای شد بهش یکم گلاب اضافه کن بده بخوره

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مایعات اب میوه های طبیعی اب سیب و اب هویچ بهش بده..

کدی لاکت تو ماست قاطی کن بهش بده..گردو و بادوم ..تخمه مرغ ابپز و سیب زمینی

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

برا بند اومدن اسهال یه قند بزارتو قاشق بگیر رو شعله.میسوزع قهوه ای میشه بزن تو لیوان آب قاطی کن بده بخوره...بریزتو سرنگ بریزتو دهنش.یکم تلخه....برا شفای همه مریضا یک حمد بخونید..‌ممنون

آخی پسر منم تو دوسالگی گرفت 

اگه دیدی همچنان مقاومت میکنه بازم ببر سرم بزنن براش 

ولی خب پسر من ویتامین سی که او ار اس داشت میخورد با این حال سه شب هم سرم‌گرفت 

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ...