سونوگرافی بعد میبری پیش دکتر و تشخیص میده اگر کیست داشتی ببین یکی از بهترین و موثر ترین راه حل ها کلم بروکلی هستش آب پز کن یا خام بخور دو ماه و توی رژیم غذاییت جاش بده
نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒 بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛
نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒 بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛
یه دکتر زنان وقت بگیر خودشون سونوگرافی دارن تو مطب همونجا سونوت میکنه بهت میگه کیست داری یا نه اگرم ...
یعنی مزکز سونوگراقی نرم؟ من 3 سال پیش با درد خیلی شدید یه چیزی دفع کردم، خیلی خیلی درد داشتم، الانم جوش صورت میزنم، موهام خیلی میریزه، میگم شاید کیست دارم، اون موقعه هم دکتر نرفتم