2777
2789
عنوان

چشمم درد میکنه

44 بازدید | 8 پست

رفتم دکتر چشم پزشک دوبار معاینه کرد گفت ۱۰-۱۰ هست

اشک مصنوعی هم ریختم 

این دیگه چیه آخه ؟ 

یکی از دوستام گفته نکنه فشار چشمه 

کسی مث من شده ؟ 

الهی مرا آن ده که آن به ... 

کمتر سرت تو گوشی کن خوب میشی

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سه هفته ست زیاد به گوشی نگاه نمیکنم 😂اینستا ندارم ،فقط تلگرام ،کارم با کامپیوتره

خب کارتو عوص کن

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

نمره دید ده دهم یا 20/20 به عنوان یک نمره دید چشم سالم و استاندارد شناخته می شود. ولی آیا این به این معناست که یک فرد که دارای این نمره چشم است ایده آل ترین قدرت بینایی را دارا است؟

خیر. همانطور که گفته شد این فرد دارای نمره چشم نرمال است و بینایی اش ایرادی ندارد ولی این فرد دارای ایده آل ترین نمره چشم نیست. افرادی نیز هستند که نمره چشمشان از این افراد بالاتر نیز هست. مثلا کسی که نمره دیدش پانزده دهم است؛ این نمره دید به این معناست که این فرد می تواند اجسامی را در فاصله 15 فوتی ببیند که یک فرد معمولی می تواند آن را در فاصله 10 فوتی خود به واضحی ببیند و این نشان دهنده قدرت بینایی فراتر او از یک فرد عادی است.

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
آقاااااا ده ساله براش زحمت کشیدم 😂😂

موفق باشی ..😍

نمره دید ده دهم یا 20/20 به عنوان یک نمره دید چشم سالم و استاندارد شناخته می شود. ولی آیا این به این ...

فهمیدم یعنی من دارم ایده آل گرایی میکنم ؟ ممکنه ها ولی کاسه چشمم درد میکنه 

الهی مرا آن ده که آن به ...