2789

نمیدونم ربط داره یا نه ولی یکی دوماهه خیلیییییییی بی حالم کل بدنم خسته س انگار جون ندارم نمیتونم کارامو انجام بدم یکی دوساعت خوبم بعد دیگه افتضاحم قبلا اینجوری نبودم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم .اوره و کراتینین روچک کردین شاید مشکل کلیوی داشته باشین خدایی نکرده؟جواب سیتولوژی رو نگر ...

سلام گلم اوره و کراتینم نرماله .جواب سیتولوژی گفتن تابعد عید نمیاد تازه دادم

خداروشکر.انشاء لله هیچی نیس

ممنونم از لطفتون همه چیم نرماله ولی باز خون در ادرارم پابرجاست دکترم گفت که یه سربرم فوق نفرولوژی چون هیچی تو سونو و آزمایشام نیست غیراز خون در ادرار

ممنونم از لطفتون همه چیم نرماله ولی باز خون در ادرارم پابرجاست دکترم گفت که یه سربرم فوق نفرولوژی چو ...

حتما پیگیر باشین عزیزم.اصلا پشت گوش ننداز تا خیالت راحت شه ایشالله

ما دیر آمدیم یا زود؟!هرچه بود بموقع نیامدیم...!

سلام گلم من زیاد پیگیر شدم همه چیم خوب بود فقط تو آزمایش ادرارم خون ۴پلاسه.به جایی نرسیدم

ممنون عزیزم منم دکتر برام ازمایش سیتولوژی نوشنه هفته بعد انحام بدم احتنال زیاد سیستسکوپی هم بشم 

❤❤❤
ممنون عزیزم منم دکتر برام ازمایش سیتولوژی نوشنه هفته بعد انحام بدم احتنال زیاد سیستسکوپی هم بشم

سلام عزیزم شما جواب سیتولوژیتون اومد؟

مشکلتون چی بود ؟

پدر منم دقیا به همین مشکل برخورده ممنون میشم جوابمو بدی 

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"