بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میگن تا سه ماه کافیه...منم بعضی وقتا شباچسب میزدم بعد ۶ماه ولی فقط چسب زیر بینی رو دیگه روی بینی نباید بزنی بعد سه ماه کلا ممنوعه. دکتر من گفت بینی دفرمه میشه ولی من تا ماه چهارم چسب زیر بینی که به شکلuهست میاد دوطرف بینی رو میزدم و واقعا ورم رو کمتر میکرد
ینی اون یو شکل و نزنیم اون که رو تیغه بینی میاد بزنیم.؟آخه نوک بینیم خیلی ورم داره
نه عزیزم یو رو بزن ...چسبهای تیغه بینی رو نزن...کپسول نورم اسکین خیلللی خوبه هم برای ورم...هم پوستت رو صاف و یکدست و مرمری میکنه هم دماغتو تا حد ممکن قلمی میکنه...یعنی وقتی چند روز نورم اسکین بخوری چهره واقعی دماغتو میبینی... من تا وقتی نورم اسکین میخوردم خبری از چربی پوستم نبود آخه پوستم چرب و منافذ باز داره...ولی تو گوگل خوندم استفاده بلند مدتش برای کبد بده دیگه نخوردم.فقط یه ورق بیشتر از تجویز دکتر خوردم
چرا توصیه نمیکنی؟اصلا موفق نمیشم یه دکتر خوب پیدا کنم
من دکتر مهرداد مقیمی عمل کردم فوق تخصص پلاستیک و ترمیمی و زیباییه ، عضو آکادمی جراحان امریکا و هیئت علمی، ۳ هفتست عمل کردم نه درد و کبودی و ورم هیچی نداشتم از اول عالیه عالی🥹🥹🥹