2777
2789
عنوان

پدرم دیوونم کرده

152 بازدید | 8 پست

کارتی که دست منه پیامکش میره برا شماره پدرم هرموقع میرم خرید پدرم دنبال اینه ببینه چی خریدم و چرا پولامو خرج کردم😐 منم اینکارشو دوست ندارم واقعا من دیگه خیلی وقته از سنی خارج شدم که بخواد رو پولام نظارت کنه.

اون پولی هم که تو کارت هستش خود کارت اجازه نمیده کلشو نقد بردارم یا انتقال بدم به کارت خودم واقعا دیگه خسته شدممم

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالته جسارتا

17 و چند ماه

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

یادمه مجرد که بودم و پدرم زنده بود، برای خرید عید میرفتیم خانوادگی خرید میکردیم و همگی به خرید همدیگه نظارت داشتیم و پدرمم توی خریدا دخالت میکرد

از یه جایی گفتم پدر من یه دختر جوونم و خریدای خاص خودمو دارم، نمیتونم تمام جزییاتو بگم، لطفا یه مبلغی از سهمم رو بدید، من خودم یا با مادرم میرم خریدامو بکنم

و تموم شد و مشکل حل شد

کارت دست شما وقتی smsش میره به پدرت یعنی کارت ایشونه و به اسم ایشونه.

و طبیعیه تو خونه بپرسن چی خریدی... خونواده همینه دیگه.. مگه اونجا چیزی میخرن از شما قایم میکنن؟ تازه قایم بکنن هم حق دارن.. ولی شما زیر ۱۸ سالی و باید نظارت کنند. اینو بد ندون و ازشون دلخور نشو. بخشی از وظیفه اخلاقی و قانونیشونه به عنوان والدینه که مراقب شما باشن