2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل بیاین لطفا

91 بازدید | 6 پست

دوستان من ۸ ماهه ازدواج کردم قبل اینکه عقد کنیم روز خواستگاری من گفتم ک شوهرم خونه داره برادر شوهرم تاکید کردن گفتن اره خونه از خودش جدا داره

من عروس اخریم با مادرشوهرم تو یه حیاط زندگی میکنیم در صورتی که مادرشوهرم اینا غیر از خونه ما دو دست ساختمون دیگ تو حیاط دارن

بعد که عقد کردیم گفتن نه باید تو یه ساختمون زندگی کنیم درصورتی که خودشون خونه داشتن

من قبول نکردم تا جایی که میخواستیم از هم جدا شیم

الان بعد ۸ ماه ازدواج مادرشوهرم وقتی بحث سر خونه بشه میگ خونه مارو منظورته؟

یا ایوان ما و ....

نمیگه خونه خودتون یا خونه شما 

اگ یبار دیگ اینجوری برخورد کرد چی در جوابش بگم؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو براذرشوهرت قبل ازدواج گفته شوهرت خونه دارهبنداز گردن برادرشوهرت اینطوری پشت پسرشم نمیتونه حرف بز ...

چند بار گفتم اصلا ...

بازم میگن خونه ما 

خب ادم ناراحت میشه جهیزیه و وسایل ما توش باشه و ما توش زندگی کنیم بعد اونا اینجوری بگن

خوب مهمه که به اسم کی هست قانونیش اینه.اگه پول ساختش شما دادین بهتره حتما به اسمتون کنید زودتر

متاسفانه شوهرم اخلاقش جوریه ک اگ گفتن برین تو کوچه زندگی کنین خونه رو بدین ما اینکارو میکنه

سر همین خونه من چقدر بحث کردم