2789
عزیزم منو ببخشید قصدم واقعا بی ادبی نیس حجم پیامها خیلی بالاس از دستم میره میشه دوباره بپرسید

میشه برای منم بگی؟راجب شوهرم چی حس میکنی چی میاد توذهنت از ویژگی هاش یکی دوتا بگو'و اینکه زنی بجز من تو زندگیشه یا نه؟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اگه خدارو دوست داری بهم بگو

کامران بهم فکر میکنه؟ عاشقمه؟ 

(نگاه نصف شبا همش میاد تو ذهنم چندین ساله ندیدمش بهش فکر هم نمیکنم اصلا) *

حالا میشه جواب منه قلب شکسته رو بدی؟ 🥺💔

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

اگه خدارو دوست داری بهم بگوکامران بهم فکر میکنه؟ عاشقمه؟ (نگاه نصف شبا همش میاد تو ذهنم چندین ساله ن ...

ماله منو بگو برم خواهش 😭💔

اکانت دست دونفره 🫂🤍🐥 آرزو مـیـکنـم فـرامـوشـت کـنـم هـمـونـطـوری کـه مـنـو تـو یـک روز فـرامـوش کـردی رفـتـم ابـدی رفـتـم و دنـیـامـو خـامـوش کـردم🫀🌿

شمارتو بهش میدی

ازدواج داریم؟

متعهدم به یک قلب تاابد .. 2/31 روزی که عاشقت شدم وتاابد عاشقت میمونم بهترین اتفاق زندگیم علی جانم.. همیشه جوجه ی خوشگل ومهربون من میمونی ' از خدامیخوام هیچوقت مارو ازهمدیگه جدا نکنه:) دعامیکنم کنار هم بمونیم وبهم برسیم وبهترین زندگی رو بکنیم کنار هم من تااتهش کنارتم وگربه ی خوشگل تو میمونم اینم قول:))🤍

وای اقا لطفا لطفا منو بگو 

چیا در موردم حس میکنی؟چجور ادمیم؟

پیام میده بهم؟

م دوسم داره؟

کی اون اتفاقی که میخوام بیفته؟

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ روحت شاد مادربزرگ مهربونم🖤 اگه امضامو خوندین بگین بهم خوشحال میشم🦋

میشه برای منم بگی؟راجب شوهرم چی حس میکنی چی میاد توذهنت از ویژگی هاش یکی دوتا بگو'و اینکه زنی بجز من ...

زنها خیلی به زندگیتون حسادت میکنن شوهرت خیلی میخوادت اما مواظب زنها باش هیچ کس تو زندگیش نیس ادم خوبیه 

اگه خدارو دوست داری بهم بگوکامران بهم فکر میکنه؟ عاشقمه؟ (نگاه نصف شبا همش میاد تو ذهنم چندین ساله ن ...

.......... 🥺💔