zari00110 مدیر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 877 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 12369 بازدید | 1489 پست بچه ها من حس شیشمی ام اگه سوال دارین بپرسین🥰 1403/12/22 | 20:57 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eskii عضویت: 1403/09/29 تعداد پست: 1356 فرهنگیان قبول میشم آیندم چی میشه خواهرم طلاق میگیره لطفا جواب بده عزیزم 🥹 عزیرم اگه جواب بدی لطف بزرگی کردی بهم 🥹
shike عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 12017 اقای ذوالقدر منو چطور خانمی میبینه ؟ کی حقوقمو زیاد میکنه ؟اقای اردلان ازمون ماشین صنعتی میخوره؟ @zari00110 جز اسی کسی منو ریپ نزنه
یادداشت_های_یک_جهنمی عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 6584 قد متوسط رو به بلند چشمهای تیز و با نفوذ و به شدت انرژی مردانه دارم میبینم خودشه🥲😭واقعا دوسم داره؟
سوسیسبندری عضویت: 1401/06/11 تعداد پست: 15654 میخوادت اما ترسو هستش من شغل خوبی گیرم میاد؟ ازدواجم اونطور که میخام میشه؟🥲 ️
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25330 عاشقت میشه پس چرا میگی دورونزدیک میشه تنهاییمو پرمیکنه رفیق میشه؟لطفا بگو اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
zari00110 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 877 پشمام 😂🤣اینطوری ک فیلم هندی میشع این بشر هیچ احساسی ندارع ، کلا نرمال نیست ،توام حس میکنی الان نرم ... تو رفتارت بی قراریو میذاری کنار دوراشو میزنه اما میبینه تو بهتری
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25330 عاشقت میشه پس چرا میگی دورونزدیک میشه تنهاییمو پرمیکنه رفیق میشه؟لطفا بگو. اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25330 عاشقت میشه پس چرا میگی دورونزدیک میشه تنهاییمو پرمیکنه رفیق میشه؟لطفا بگو اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
دوراتو عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 4082 تو رفتارت بی قراریو میذاری کنار دوراشو میزنه اما میبینه تو بهتری یه کار مهمی دارم انجام میدم دوست ندارم رقیبام متوجه بشن متوجه نمیشن بنظرت که ؟ یه پروسه یکساله است
گلشبو۱۳۶۸ عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 697 اره یادشه اما به روش نمیاره که فکر کنی براش مهم نیستی خواهرم کی ازدواج میکنه؟؟؟ دور باش اما نزدیک.......من از نزدیک بودنهای دور میترسم.....
zari00110 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 877 من شغل خوبی گیرم میاد؟ ازدواجم اونطور که میخام میشه؟🥲 بله با یه ادم به شدت پولدار ازدواج میکنی عشقای قبلیت یادت میره
بیتااااااااا عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 7629 تو رفتارت بی قراریو میذاری کنار دوراشو میزنه اما میبینه تو بهتری بعدش چی میشه رابطه با محمد ش؟؟؟ وازش چی حس میکنی؟؟
هیچهیچهیچ عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 13012 تنهاییمو پرمیکنه رفیق میشه؟لطفا هرچی حس کردی بگو واسم این بشدت مهمه چون میشکنم... اخ ، چقد حستو درک میگنم حس میکنم از این نظرا باهم وجهه اشتراک داریم 🥲اگع مثل من باشی، تسلیت میگم خیلی سخته 🥲منم خیلی احساس تنهایی میکنم ، ولی اذیتمم میگنه و عاشقمم نیست ،ولی میخوام بشع 🥲با کوچکترین چیز میشکنم🥲