zari00110 مدیر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 1007 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 12432 بازدید | 1489 پست بچه ها من حس شیشمی ام اگه سوال دارین بپرسین🥰 1403/12/22 | 20:57 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بیتااااااااا عضویت: 1400/01/08 تعداد پست: 7728 یه کم اذیت میکنه اما عاشق هم میشین فقط منو نگفتی صد بار پرسیدم 😂 محمد ش بهم پیشنهاد میده؟
هیچهیچهیچ عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 12996 پشمام 😂🤣اینطوری ک فیلم هندی میشع این بشر هیچ احساسی ندارع ، کلا نرمال نیست ،توام حس میکنی الان نرم ... .🙏
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25213 یه کم اذیت میکنه اما عاشق هم میشین 😂😂تتتروخداااا درست جواب بده چقدر اذیت چه مدت الان هم محل نمیده ممکنه اذیتش با جلو اومد تموم بشه عشقش بیشترازمن میشه؟؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
aloneara عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 3609 اره یادشه اما به روش نمیاره که فکر کنی براش مهم نیستی مصطفی پیام میده؟ کاربری دست دو نفر
هیچهیچهیچ عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 12996 اون عاشقت میشه و بعد تو سرد میشی اما قابل جبرانه از الان سعی کن دلشو نشکنی یغنی ازم استفادع نمیکنع بعد ولم کنه ؟ یا این قصد رو ندارع ؟
تنها_ماندم_بدون_تو عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 8951 یه کم اذیت میکنه اما عاشق هم میشین هستی؟ تروخدا خصوصیات منو میگی؟؟؟من کی ازدواج میکنم؟ با چجور آدمی؟مجید حسش چیه به من؟ عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود
zari00110 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 1007 😂😂تتتروخداااا درست جواب بده چقدر اذیت چه مدت الان هم محل نمیده ممکنه اذیتش با جلو اومد تموم بشه عش ... عشقش بیشتر میشه به خاطر بیقراری هات ازت دور و نزدیک میشه محکم باش
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25213 یه کم اذیت میکنه اما عاشق هم میشین 😂😂تتتروخداااا درست جواب بده چقدر اذیت چه مدت الان هم محل نمیده ممکنه اذیتش با جلو اومد تموم بشه عشقش بیشترازمن میشه؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
zari00110 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 1007 هستی؟ تروخدا خصوصیات منو میگی؟؟؟من کی ازدواج میکنم؟ با چجور آدمی؟مجید حسش چیه به من؟ مجید همسرت میشه
دوراتو عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 4394 یه ماه یه کار مهمی دارم انجام میدم دوست ندارم رقیبام متوجه بشن متوجه نمیشن بنظرت که ؟ یه پروسه یکساله است
asma_00 عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 16320 عشقش بیشتر میشه به خاطر بیقراری هات ازت دور و نزدیک میشه محکم باش فقط جواب منو ندهدی