zari00110 مدیر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 1007 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 12432 بازدید | 1489 پست بچه ها من حس شیشمی ام اگه سوال دارین بپرسین🥰 1403/12/22 | 20:57 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shike عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 12400 یه کم دوری میبینم واضح تر میگی کجا دیدیش اره درست داری میگی.تو محله ما زندگی میکنه.اما کم پیش میاد همدیگه رو بیینیم جز اسی کسی منو ریپ نزنه
zari00110 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 1007 گلم من خیلی سوال پرسیدم جواب بدین لطفامیشه در مورد شخصیت فردی که تو ذهنمه بگین حروف اسمش؟ اسمش الف داره مغرور اما مهربونه
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25213 نه دو سال دیگه اسی بخدا ناراحت نمیشم ولی هردفعه از پیامم رد میشی خواهرم😂😂🥴🥴 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
کنکوری۹خسته عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 13105 نه دو سال دیگه عزیزم حس میکنی شهرستاان قبول میشم یا تهران روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.
یادداشت_های_یک_جهنمی عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 6607 اسمش الف داره مغرور اما مهربونه وای چقدر درسته دوسم داره؟ حسش چیه؟
هووووووووووووف عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 4948 با پسر همسایه روبرویی ازدواج میکنم؟ ش خوشبخته؟ یه صلوات واسه حال خرابم بفرستید، اجرتون با امام حسین 🥺
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25213 اسمش الف داره مغرور اما مهربونه اسی فک کنم هزاربار پرسیدم حسی داره یا نه حسش چیه؟رنگ لباسم و حروف اسمیش؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
zari00110 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 1007 اره درست داری میگی.تو محله ما زندگی میکنه.اما کم پیش میاد همدیگه رو بیینیم دوس داره باهات اشنا بشه تو رو میبینه قلبش تند میزنه اما به ازدواج فعلا فکر نمیکنه
نباتdf عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 10121 اسمش الف داره مغرور اما مهربونه عزیز منم میگی راجب رابطم کی میبینمش حسش تهش چی میشه ؟؟ازدواج داریم الان شکرابه بینمون
farom عضویت: 1401/08/19 تعداد پست: 817 دوس داره باهات اشنا بشه تو رو میبینه قلبش تند میزنه اما به ازدواج فعلا فکر نمیکنه اونی که دیروز باهاش آشنا شدم ازم خوشش میاد؟ به نظرت وارد رابطه میشیم؟
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25213 دوس داره باهات اشنا بشه تو رو میبینه قلبش تند میزنه اما به ازدواج فعلا فکر نمیکنه اسی حسی داره یا نه حسش کلا چیه رنگ لباسم و حروف اسمیش؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
zari00110 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 1007 [QUOTE=375114100]عزیز منم میگی راجب رابطم کی میبینمش حسش تهش چی میشه ؟؟ازدواج داریم الان شکرابه بینمون[/QUOTEیک بار کات میکنی و زمانی که انتظارشو نداری برمیگرده
یادداشت_های_یک_جهنمی عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 6607 دوس داره باهات اشنا بشه تو رو میبینه قلبش تند میزنه اما به ازدواج فعلا فکر نمیکنه گلم درست گفتین حسش چیه به من؟دوسم داره