zari00110 مدیر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 877 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 12368 بازدید | 1489 پست بچه ها من حس شیشمی ام اگه سوال دارین بپرسین🥰 1403/12/22 | 20:57 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zari00110 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 877 یعنی ۱۴۰۴؟چه وقتیش گلم؟چی میشه ک میان ازت ممنونم اروم تر رفتار میکنی و غر نمیزنی اونم بهت نزدیک تر میشه اواخر پاییز جدی میشه
کنکوری۹خسته عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 12826 اروم تر رفتار میکنی و غر نمیزنی اونم بهت نزدیک تر میشه اواخر پاییز جدی میشه حس میکنی امسال داروسازی یا پزشکی میارم؟یاسین بهم فکر میکنه؟ممکنه برگرده؟ روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.
zee1234 عضویت: 1403/08/14 تعداد پست: 8209 اروم تر رفتار میکنی و غر نمیزنی اونم بهت نزدیک تر میشه اواخر پاییز جدی میشه مرسی عزیزدلم به امید رسیدن به دو تا
گلس__رخ عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 8775 اروم تر رفتار میکنی و غر نمیزنی اونم بهت نزدیک تر میشه اواخر پاییز جدی میشه ممکنه با م ازدواج داشته باشم؟ چطور ادمیه؟ دوستم داره؟
zari00110 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 877 حس میکنی امسال داروسازی یا پزشکی میارم؟یاسین بهم فکر میکنه؟ممکنه برگرده؟ یاسین برمیگرده پرشکی میاری
zari00110 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 877 ممکنه با م ازدواج داشته باشم؟ چطور ادمیه؟ دوستم داره؟ ادم خوبی نیس اما میخواد باهات ازدواج کنه
کنکوری۹خسته عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 12826 یاسین برمیگرده پرشکی میاری یاسین خودش نمیاد یا خواهرش پرش میکنه روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.
بوقققققق عضویت: 1402/05/26 تعداد پست: 1344 تو میری سمتش ولی با هم عاشقانه تر میشید رنگ لباست زرشکی اره لباسم از خانواده زرشکیهیعنی چطور میرم سمتش ؟ اتفاقی میبینم ؟؟اخه شرایط طوری شد دیگه نمیتونم زنگ و پیام بدم درخواست دوستی قبول نمیشود⛔️ خدایا مرایک لحظه به حال خودم وامگذار🤲خدایا خودمو و عزیزانم رو عاقبت بخیرکن آمین🤲اللهم صل علی محمد
گلس__رخ عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 8775 ادم خوبی نیس اما میخواد باهات ازدواج کنه چرا آدم خوبی نیست ؟ به نظرت چیه بدیش؟؟
zari00110 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 877 هرچی به ذهنتون اومد و بگید A پسر خالمه یعنی با پسر خالم ازدواج میکنم؟ بین ما و خالم یکسری کدورت های ... مهندسیه کدورتهاتون حل میشه با هم خوب میشین وسرخالت دوستت داره فعلا ازدواج نمیبینم
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25330 ادم خوبی نیس اما میخواد باهات ازدواج کنه نمیپرسم دیگه🤕🤕اااااااااسی حسی داره یا نه؟رنگ لباسم حروف اسمیش؟اصن چی حس میکنی ازم؟فک کنم ۶ بارپرسیدم😂😂 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25330 یکی بگه اسی جواب منم بده😂😂🥴🥴 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
zari00110 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 877 چرا آدم خوبی نیست ؟ به نظرت چیه بدیش؟؟ برای اینکه همیشه بلاتکلیفت میذاره شفافیت نمیبینم