ن عزیزم چرا کسی باید دعوا کنه .ولی خب واسه وضو باید اب ب همه جای دست مثلا برسه.
دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امیدارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم
من کاری به حرفای بقیه ندارم نظر شخصیمو بخوام بگم معتقدم خدا هرچیزی که گفته سودش برای منه ...من قبلا میگفتم خب چه فرقی داره با لاک یا بی لاک ؟ تااینکه چندباری کاشت ناخن زدم یا اینکه لاک زدم که طولانی مدت رو دستم بمونه مثلا برا دو هفته ...واقعا حس بدی داشتم توو وجودم انگار یه چیزی کم بود انگار که از درون نفس نداشتم...تااینکه یه مطلی خوندم میگفت که ناخن ها محل ورود نور به وجود انسان هست ...حالا نمیدونم دلیلش رو ولی بنظرم یه چیزی هست که ناخن ها اینجوری شفافن وگرنه خدا مثل بقیه قسمت های دست اون قسمت هم گوشتی و دقیقا مثل پشت انگشت می افرید و با توجه به این دو سه باری که کاشت برای طولانی مدت رو دستم بوده معتقدم یه انرژی خاصی هست که نباید پوشونده بشه روی ناخن ها...نماز هم که برای ورود انرژی به بدنه پس یجورایی به هم مرتبطن
عزیزدلم اگر خدا گفته باید مانع رو اعضا نباشه حتما دلیل قانع کننده و علمی داره بدن ما دارای هاله انرژی و چاکراها ی انرژی که با وضو و غسل این ها پاکسازی میشن ،پس اگر دستور خداوند رو بر خواست دلت ترجیح بدی که چه گلی کاشتی (من خودمم عاشق لاکم ولی گفتم به خاطر تو نمیزنم یعنی خدا) حالا اگر قراره زبونم لال به خاطر لاکنمازت رو بخونی هرگز اینکار رو نکن انشاء الله همین اتصال باعث میشه ی روز طبق دستور اصلی خدای خودت بندگی کنی