2777
2789
عنوان

کمک!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 67 پست
منظورم این بود بعضیا زود میگیرن من اصلا نمیگیرم شناهم کار میکنم

شنا خودش یکی از عوامل عفونته من اوایل ازدواجم گرفتم دکتر گفت اصلا استخر نرو مگه اینکه مال خودتون باشه و مطمئن باشی تمیزه،به نظرم بذار. پریود شی عزیزم بعدش اگه خوب نشدی برو دکتر چون خدایی نکرده مریضم شده باشی تو دوران پریودی باید دارو مصرف کنی که اذیت میشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عفونتی😁😁😁😁

😜😜

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..

نشانه های عفونت داشتن رو سرچ کن تو اینترنت ببین داری یا نه مثلاً بوی بد و... 

اگه آره برو دکتر فک نکنم معاینه بخواد بهت پماد میده تمام

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔
همتون نامردید😢😢😢😢😡😡

الهی

ناراحت نشو عزیزم

مزاح کردیم

شما که مداوم میرین استخر باید از تامپون استفاده کنین تا عفونت نگیرین

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
عزیزم بقیه هم ک مادرزاد عفونتی ب دنیا نمیان . هر کسی تو هر مرحله یی از زندگی ممکنه دچار عفونت بشه و ...

ووووااااای من نگفتم ماد زاد عفونت دارن که !!!منظورم این بود تاحالا تو ۵سال متاهلی عفونت این مدلی نداشتم!ای خدا

همه میگن چی دیدی توش عاشقش شدی اخه اگه قرار بود توام ببینی که تو عاشقش میشدی ❤️
نشانه های عفونت داشتن رو سرچ کن تو اینترنت ببین داری یا نه مثلاً بوی بد و...  اگه آره برو دکتر ...

فقط میخارم😅😅😅

😂😂😂عشق نازم ناراحت نشو بزار یکم بخندیم خب چه اشکال داره ببین من الان دارم میخندم پسرم داره میبینه ...

خخخخخخ بخندید همه باهم 

😂😂😂عشق نازم ناراحت نشو بزار یکم بخندیم خب چه اشکال داره ببین من الان دارم میخندم پسرم داره میبینه ...

خاله ریزه پسرت چند وقتشه؟

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....