2777
2789
عنوان

بعد از نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 41 پست

ما که رابطه مون بد شد یعنی از هم فاصله گرفتیم خودمم خیلی عصبی و افسرده شده بودم و خیلی بهونه گیر که اونم ب خاطر شب بیداری و.شیردهی و مسولیت سنگین بچه بود و خونه داری  و شوهر داری همه اینا  در کنار هم خیلی بم فشار میاورد 

ولی کم کم درست شد الان خداروشکر رابطه مون دوباره خوب شد ولی ب ی شکل دیگه 

ب نظرم بچه تا چهار پنج ماه اول چون خیلی حساسه و.مواظبت میخواد یکم سخته اما بعدش ب میشه 

شیرین کاریاش که شروع میشه 

خنده هاش

چهاردست وپا رفتن 

خیلی ناز میشه 

زن ومرد هم از زندگی در کنار هم لذت میبرن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افتضاح شد ولی سردومی بهتر ازاولی بود

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

اگه اکثرا بعد از بدنیا اومدن نی نی روابطشون تغییر میکنه ما از یک ماه قبلش اینطور شد

یک ماهه زایمان کردم که وقتش نبود و بخاطر بحثای خانوادگی زایمان زودرس داشتم همش بحث و کشمکش داریم در حد المپیک 😑

که خود شوهرم استارتشو زد و خودش چند شب پیش درخواست خاتمه دادن به این بحثا رو کرد😐 الان هم سعی بر کنترلش داریم 

🍀🍀🍀🍀تو همون شبدر 4 برگ منی🍀🍀🍀🍀عزیز دل مامان💕

یه مدت که طبیعیه زن وشوهرخواه ناخواه ازهم دورمیشن من بعدزایمان تابه خودم بیام 5ماه کشیدولی رابطمون بااینکه ازماه اول بارداری تا5ماه بعدزایمان تعطیل بودولی جروبحث نداشتیم اصلا.بعدشم که صمیمیترشدیم الان که دخترم 8سالشه عاشقانه ترهم شده😍😍😍😍😍

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
اگه اکثرا بعد از بدنیا اومدن نی نی روابطشون تغییر میکنه ما از یک ماه قبلش اینطور شد یک ماهه زایمان ...

عزیزم شمافردازایمان میکنی؟؟؟؟؟میشه موقع زایمانت منودعاکنی؟؟؟؟؟😢😢😢😢😢

عزیزم شمافردازایمان میکنی؟؟؟؟؟میشه موقع زایمانت منودعاکنی؟؟؟؟؟😢😢😢😢😢

آخی عزیزم انشاله هر چی که به دلته بهش برسی بعنوان مادر شیر ده دعا میکنم چون 26  روز هست که دخترم بدنيا اومده

آخی عزیزم انشاله هر چی که به دلته بهش برسی بعنوان مادر شیر ده دعا میکنم چون 26  روز هست که دختر ...

ای وای عزیزم تیکرت یک روزمونده رونشون میده .خداحفظش کنه دخترگلت روقدمش مبارک باشه براتون .ممنون بابت دعای خیرت 😍😍😍😍😍

ای وای عزیزم تیکرت یک روزمونده رونشون میده .خداحفظش کنه دخترگلت روقدمش مبارک باشه براتون .ممنون بابت ...

ممنون گلم

طفلک بچم بیگناه وسط يه خودخواهی احمقانه افتاد و زود بدنيا اومد ولی خدا را شکر که سالم اومد بغلم همین برام بسه 

ممنون گلم طفلک بچم بیگناه وسط يه خودخواهی احمقانه افتاد و زود بدنيا اومد ولی خدا را شکر که سالم اوم ...

خداروشکر😍