2777
2789
عنوان

بعد از نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 41 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افتضاح شد

بعدش کنترلش کردیم خوب شد

الانم نمیدونم این یکی فندق بیادچی میشه

آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...
مرداتونو قبل دنیا اومدن بچه چند جلسه ببرین مشاوره اغلب واقعا نمیدونن چه وظیفه ای دارن کلا طرز فکر ای ...

فکر خوبیه. ولی مردا رو مگه میشه برد مشاوره؟😂

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹
بعدش درست میشه؟🤔

به نظرم خیلی بستگی ب دو طرف داره . بعضیا هیچ مدیریتی روش نمیکنن و این یاعث میشه سردیشون همیشگی بشه .  ولی اگه حواس جفتتون باشه بعله درست میشه . 

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..
چرا؟ چه تغییری؟

من فکر کردم منظورتون روابط جن*سی بود🙈🙈

روابط عاطفی توی بارداری عالی بود. بعد زایمان هم خوبه. اختلافات اوایل ازدواج تقریباً به وجود نمیاد. ولی در کل جنس روابط عوض میشه.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

افتضح یفتضحوا افتضح افتضاح

خیلی باید آماده و کنترل شده رفتار کنی....

من که کلا روابطم بهم ریخت

البته بستگی هم داره

چون من افسردگی گرفتم در حد کم ولی خوب طبقه بالای مادرشوهر میشینم بسیار تیکه متلک بارم میکرد قبل زایمان همه رو بیخیال بودم ولی بعدش بخاطر افسردگی ضعیفیم اهمیت دادم به حرفاش که زندگی رفت رو هوا 

خداروشکر به لطف امام رضا دیگه محل نمیدم چی میگه

سعی میکنم خودمو تقویت کنم چون کم خون هم ک باشی اذیت میشی

واسه روابط با شوهرمم جلسات مشاور رفتم 

تازه بعد یه سال خداروشکر کمی اوضاع بهتره

تازه منکه شوهرم رابطه ش با خانواده مم هم بهم ریخته شده بود

چی باعث شد ک عالی تر شه؟؟؟

شوهرم خیلی درکم میکنه و خیلی بیشتر از قبل هواموداره و بهم محبت میکنه پا به پای من به بچه می رسه بااینکه خسته از سرکار میاد

آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست😊
شوهرم خیلی درکم میکنه و خیلی بیشتر از قبل هواموداره و بهم محبت میکنه پا به پای من به بچه می رسه باای ...

خدا حفظشون کنه براتون

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....