nilammmmm مدیر استارتر عضویت: 1400/12/28 تعداد پست: 3000 عنوان ژل لب زدم 64 بازدید | 8 پست امروز ۹روزه لبام پوسته پوسته میشه لایه هاش کنده میشه سوزشم داره پماد آمیزنم انگار فایده نداره چی استفاده کنم خوب شه 1403/12/22 | 19:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نقی_نقو عضویت: 1403/07/08 تعداد پست: 3302 اون پوسته که کنده میشه به خاطر اینه که لب حجم گرفته بعد یه مدت خودش درست میشه من فقط بالم میزدم شبا ام موقع خواب وازلین زیااااد سوزش نداشتم البته صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍
گلشیفته73 عضویت: 1401/07/24 تعداد پست: 5734 من عسل میزدم خیلی خوب بود وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟ وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟ چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤
nilammmmm مدیر استارتر عضویت: 1400/12/28 تعداد پست: 3000 اون پوسته که کنده میشه به خاطر اینه که لب حجم گرفته بعد یه مدت خودش درست میشه من فقط بالم میزدم شبا ... اخه اصلا حجم دارنشده هیچ تغییری نکرده ی سی سی زدم..وازلین ضرر نداره شب بزنم؟
نقی_نقو عضویت: 1403/07/08 تعداد پست: 3302 اخه اصلا حجم دارنشده هیچ تغییری نکرده ی سی سی زدم..وازلین ضرر نداره شب بزنم؟ مگه میشه یه سیسی حجم نگرفته باشه من اول ۰.۹ زدم بعدم رفتم ترمیم ۰.۳ دیگه زدم حجم گرفته البته من نورامیس زدمنه ضرر نداره زیاددددد بزن فقط صب پاشی عین پنبه نرم میشه صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍
nilammmmm مدیر استارتر عضویت: 1400/12/28 تعداد پست: 3000 مگه میشه یه سیسی حجم نگرفته باشه من اول ۰.۹ زدم بعدم رفتم ترمیم ۰.۳ دیگه زدم حجم گرفته البته من نورا ... اره والا اصلا فرق نکرده منم درموفیل زدم گفت ۲۰روزدیگه بیا ترمیم ولی وضع لبام خوب نیس میترسم برم بدترشه
نقی_نقو عضویت: 1403/07/08 تعداد پست: 3302 اره والا اصلا فرق نکرده منم درموفیل زدم گفت ۲۰روزدیگه بیا ترمیم ولی وضع لبام خوب نیس میترسم برم بدتر ... نه ترمیمو حتما برو چون بعد ترمیم قشنگ فرم میگیره لبات تازه حالتش خوب میشه صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍