2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 47 پست
نه نه نه نه این حرفا رو نگو. تو قضاوت چی کردی؟ دیدی که پیش هم بودن و گذاشت دختره انقد راحت بهت فحش ...

نه پیش هم نبودن اون سربازیه🥲حتما از‌طریق‌گوشی بهش خبر‌میداده وگرنه دختره از کجا میدونس من دارم‌بهش‌زنگ‌میزنم‌یا ازز کجا فهمید من بهش گفتم‌چطور تونستی

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بابا بیخیال سعی کن فراموشش کنی اگه مهم بودی اهمیت میداد دنیا که به اخر نرسیده مطمئن باش ادم بهتر میا ...

عزیزم من خیلی وقته کات کردم و اصلا خبری ازش ندارم میگم خب من از همه‌جا بلاکش کردم‌نزاشتم توضیحی بده شاید سوتفاهم بوده همش این‌فکرا میاد سراغم🥲🥲

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

مطمئن باش درست ترین تصمیم رو گرفتی خودتو سرزنش نکن

هعیی🥲

نه پیش هم نبودن اون سربازیه🥲حتما از‌طریق‌گوشی بهش خبر‌میداده وگرنه دختره از کجا میدونس من دارم‌بهش‌ ...

خب دیگه بدتر

هی به دختره داشت گزارش میداد. 

برو شکر کن خدارو. که توی دوستی فهمیدی این خائنه.   

اگر ازدواج میکردین و خیانت میکرد خیییییلی اوضاع بدترررر میشد

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
خب دیگه بدتر هی به دختره داشت گزارش میداد. برو شکر کن خدارو. که توی دوستی فهمیدی این خائنه. اگر از ...

دقیقااا خدا نجاتم داد

هعیی🥲

دختره رو دیدی عکسشو؟ تو خوشگلتری یا اون؟

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
دختره رو دیدی عکسشو؟ تو خوشگلتری یا اون؟

اره

نمیدونم بقیه میگن من اما من‌میگم‌اون

لطفا این ادم رو بذار کنار

عزیزم من خیلی وقته کات کردم و اصلا خبری ازش ندارم میگم خب من از همه‌جا بلاکش کردم‌نزاشتم توضیحی بده شاید سوتفاهم بوده همش این‌فکرا میاد سراغم🥲🥲