2777
2789
عنوان

خیانت

364 بازدید | 47 پست

خانوما من بهم‌خیانت شده و خیلی خودخوری‌میکنم و مغزم‌پر از سواله یکم‌زیاده میشه تاپیک رو تااخر بخونید و نظرتون رو بگین لطفا ماجرارو تعریف کردم🥺 چون میدونم میپرسید میگم من ۱۹ سالمه پارتنرم ۲۳ و دختری ک باهاش بم خیانت کرد فکر کنم ۱۳یا ۱۴ یا ۱۵ دقیق نمیدونم اما هرچی‌هست بچس

۵ سال باهم بودیم‌،یه شب بخاطر‌یچیزی عصبی شد و گفت دیگه رابطه رو دوست ندارم منم دلم‌شکست یه متن بالا بلند واسش فرستادم دیدم دوروز گذشت و سین‌نکرد ان میشدا ولی سین‌نمیکرد تا اینکه یه متن دیگ‌واسش دادم‌ک دیگ نمیخوام‌باهات باشم ت ک هی‌میای میگی‌رابطه رو دوس ندارم و اذیتم‌میکنی‌ و این‌چیزا(جدی ک نگفتم‌میخواستم اشتی کنیم🙂اخه دعوا زیاد داشتیم قهر زیاد داشتیم‌‌اما جدایی اصلا ت این‌۵ سال)دیدم‌ سین‌کرد اما چیزی‌نگفت تا اینکه فردا شبش دیدم استوریه عاشقونه گذاشته ت اینستا ( کلا دختر فالو نمیکرد و بخاطر‌من کل دخترای فامیلشم حتی انفالو کرده بود اما یه  دختر غریبه رو نه چندبارم‌تذکر دادم میگف این‌بچس دختر همسایمونه اوکی باشه حذف میکنم وقتی ان شدم‌اما ان میشد و حذف نمیکرد منم‌بیخیال شدم حتی منو هم کاملا از‌پیجش پاک کرد گفت پسرای فامیلم واست درخاست میدن خوشم نمیاد عصبی میشم) منم‌خوشحال ک اخ جون واسه منه استوریش میخواد اشتی کنیم😅😄تا اینکه چشمم خورد ب پیج همون دختره دیدم پیجشو باز گذاشته و استوری داره محض کنجکاوی زدم‌روش دیدم‌همون استوری ک پارتنر من گذاشته اینم‌گذاشته همو تگ‌نکرده بودنا ولی دقیقا مثل هم بود و دقیقا زمان هردو استوری زده بود ۳۸ دقیقه  پیش دست و پام‌یخ شد استوری دختره رو ریپ‌زدم گفتم‌با فلانی‌(پارتنرم)چ‌نسبتی داری اول با خودم گفتم‌حتما سوتفاهمه چیزی‌نیست بد‌ به دلت راه نده زنگ‌زدم‌ب پارتنرم گفتم‌این استوریه چیه وچرا استوریت با اون یکیه و یطوری رفتار کردم ک مثلا اگ‌خیانت کرده فک کنه من همه چیو فهمیدم و الکی گفتم‌با دختره حرف زدم از چتتون واسم شات داده(الکی گفتم،،، دختره اصلا هیچ پیامی ب من نداده بود خاستم یه دستی بزنم)  گفت قضاوت نکن سرفرصت میام‌واست توضیح میدم و قطع کرد و هرچقدرررر زنگ زدم جوابمو نداد چندبارشم اِشغال بود تا اینکه حدودچند دقیقه شد  یهویی دختره کلی پیام داد و فحشای بشدت زشتتتتتتت و ناموسی ک یبار دیگ ب عشق من پیام بدی فلان میکنم‌توعه یه لاقباعه نمیدونم چی‌اصلا محسوب نمیشی ک فاز خیانت برداشتی و این حرفا و کلی فحشای دیگ یه شوکی بم‌وارد شد ک فقط زل زده بودم‌ب صفحه گوشیم باورم‌نمیشدددد دوباره شروع کردم‌ب زنگ‌زدن ب پارتنرم و پیام دادن عادی اما جواب‌نمیداد فقط دوباراز‌زنگامو جواب داد اونم‌هیچی‌نمیگف هرچقدد حرف‌میزدم و قطع میکرد تا اینکه دیدم‌دوباره دختره پیام داد خودتو خسته نکن از‌زنگ‌زدن واسه خودت میگم‌زشته یه دختر انقد بی عزت نفس باشه دیگ‌اینجا حالم بد شدددد شروع کردم‌ب پیام دادن ب پارتنرم ک چطوری تونستی چطور دلت اومد رابطه ۵ سالتو اینطوری خراب کنی و این‌حرفا اما اصلا جوابمو نمیداد یعنی هنوز انلاین نشده بود(اینستا پیام میدادم‌دختره هم‌اینستا پیام داد) دیدم‌ان شد اما چیزی‌نمیگفت تا اینکه باز دختره پیام داد تورو فلانجاشم(خودتون بدونید دیگ)حساب‌نمیکنه بعد میگی‌چطور تونستی بدبخته علاف🙂 انقد پیام نده دارم میخونم و اینجا بود ک پارتنرم‌خودش جواب پیامام رو داد و فقط‌گفت دیگه تموم و من تاهنوزم‌نفهمیدم منظورش چی بود و از همه‌جاااا بلاکش‌کردم چندروزی‌گذشت و هیچ‌خبری‌نبود فقط بابام‌بهش زنگ‌زد تهدیدش کرد اونم پیام داد بهم‌با یه شماره دیگ ک مگ‌من فحشت دادم‌ک شماره منه بدبختو دادی بابات منم‌جوابشو ندادم

هرچییزی ازش داشتمو پاک کردم هرچی برنامه داشتم دیلیت زدم و خطمم عوض کردم  الان همش میگم من ک از‌همه‌جا بلاکش‌کردم‌ نزاشتم هیچ توضیحی بده نکنه سوتفاهم بوده نکنه فلان‌و.... هنوز‌باورم نشده نظر شما چیه توروخدا سرزنشم‌نکنید فکر دیوونم کرده دست خودم‌نیست💔💔 اهه خودش هیچچچ پیامی ب من نداد و هیچی توضیحی نداد (البته از همه جا بلاکش کرده بودم)همش‌میگم‌نکنه خیانت نکرده و همه‌اینا سوتفاهم بوده اخه باورم‌نمیشه بعد ۵ سال کسی ک  مثل یه فرشته بود میمرد برا من اینطوری کرده باشه باهام🙂از یه طرفم میگم اونکه گفت نمیخاد دیگ باهام باشه منم درجوابش گفتم نمیخام باهات باشم شاید این کارش خیانت نبوده💔

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم برات میسوزه همین ...

دلت‌برا خودت بسوزه من مشکلی ندارم‌ک تو دلت واسم بسوزه 

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

اگه براش مهم بودی هر جوری شده بهت پیام میداد که از بلاکی درش بیاری و کارت داره

درسته🥲

دستمال کاغذی 😇

درسته مجازیه ولی پشت هر کاربری یه انسان هست ک دل و احساس داره و صد البته یه خدایی داره  و وای از روزی‌ک‌یه نفر مثل تو باشه و دلشو اینطوری بشکنه موفق باشی

قربونت برم کات کن تمومش کن بره 

اگر علاقه ای به تو وجود داشت نمی رفت سراغ یکی دیگه متوجه ای ؟ میخواد با اونم مثل تو بازی کنه به دختره هم پیام بده و بگو مال خودت مطمئن باش همین بلا رو هم سر تو میاره

ببین می‌دونم سختته ولی قول میدم اگر یه مدت بگذره از قضیه به خودت میای میبینی از پسر سرتری و اصلا الکی پنج از عمرت به پای اون رفته و اینکه برو خدا رو شکر کن از الان و قبل از ازدواج فهمیدی 

در آخر دنیا به اخرش نرسیده برو کیف کن خوش بگذرون و اینکه کیس های بهتری هست پس عادت کن بهش و عبرت بگیر 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

قربونت برم کات کن تمومش کن بره اگر علاقه ای به تو وجود داشت نمی رفت سراغ یکی دیگه متوجه ای ؟ میخواد ...

خدانکنه عزیزم من حدود ۲۰ روزه جدا شدم و هیچ خبری ازش ندارم با دختره هم اصلا دهن ب دهن نشدم چون خیلی دریدس خطمو عوض کردم الان یه فکر افتاده ب جونم ک‌نکنه خیانت نکرده و همه اینا سوتفاهم بوده اخه من از همه‌جا بلاکش کردم راهی نبود بیاد توضیح بده خطمم بعد از چندروز عوض کردم

خدانکنه عزیزم من حدود ۲۰ روزه جدا شدم و هیچ خبری ازش ندارم با دختره هم اصلا دهن ب دهن نشدم چون خیلی ...

نه دیگه گفتی دوبار پیام دادی و ندیده اصلا کلا این بشر دنبال این بوده یه جوری باهات قطع رابطه کنه 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛