2777
2789
عنوان

کمک لطفا

81 بازدید | 16 پست

خانوما با جاریم توی یه ساختمون هستیم. مدرسه ها تعطیل ک میشه هر روز صبحونه بچش رو میده ساعت ۱۱ میفرستش خونه ی ما تا شب

لطف کنه شام صداش کنه یا گاهی اوقات شام هم خونه ی ما میخوره و میره

هر روز بساط ما همینه

یه بار هم زنگ نمیزنه که این بچه کجاس چیکار میکنه 

بخدا دیگه نمیدونم چیکار کنم آدم خسته میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما بچه داری اگه داری فرداشم تو بفرسش .. اگه نداری همین که اومد بفرسش پایین بگو مریضم یه هفته بعدش بگو کار دارم میخوام برم بیرون بعدش دوباره بفرسش بگو حوصله ندارم 

میشه از ته ته قلبتون دعا کنین من وکیل شم 🌷
شما هم بچه دارین ؟

بله اما بچه ی من اصلا نمیره پایین میگه دوس ندارم برم 

رابطه شون هم با هم خوبه ها 

قشنگ بازی میکنن بدون بحث و دعوا

اما بچه ی من اینجوریه ک اون هم نیاد براش مهم نیس خودش سر خودش رو گرم میکنه 

شما بچه داری اگه داری فرداشم تو بفرسش .. اگه نداری همین که اومد بفرسش پایین بگو مریضم یه هفته بعدش ب ...

دارم بچه عزیزم اما نمیره خونه شون. میگه دوس ندارم برم فقط این بیاد خونمون

بله اما بچه ی من اصلا نمیره پایین میگه دوس ندارم برم رابطه شون هم با هم خوبه ها قشنگ بازی میکنن بدون ...

خب  بچتو بفرس بره اونجا   ب بهونه اینکه امروز کار داری و میخای بری جایی 

بعدش هم ک  با بچت برو بیرون بگو امروز خونه نیسیم  

دفعه های بعد هم با بهونه های مختلف تا خودش متوجه رفتارش بشه 

دارم بچه عزیزم اما نمیره خونه شون. میگه دوس ندارم برم فقط این بیاد خونمون

خب همون مشکل بچته دیگ یا راضیش کن بره یا نمیره برن تو اتاق بازی کنن دیگ بچع ها نمیتونن از هم دور باشن اونم تو یه رده سنی

میشه از ته ته قلبتون دعا کنین من وکیل شم 🌷
خب بچتو بفرس بره اونجا ب بهونه اینکه امروز کار داری و میخای بری جایی بعدش هم ک با بچت برو بیرون ...

باورت نمیشه که چقد رو داره😂 امروز بچه ی من خواب بوده اومده بالا گفتم خوابه برو بیدار شد بیا گف بیام تو منتظر میمونم تا بیدار شه گفتم نه برو نمیخاد بیای تو. بعد نیم ساعت بچه ی من بیدار شده رفته در خونه رو باز کرده دیدیم وایساده منتظر پشت در😐😐

خب همون مشکل بچته دیگ یا راضیش کن بره یا نمیره برن تو اتاق بازی کنن دیگ بچع ها نمیتونن از هم دور باش ...

ب نظر خود مشکل مادره اون بچه س که اینقدر بیخیاله 

باورت نمیشه که چقد رو داره😂 امروز بچه ی من خواب بوده اومده بالا گفتم خوابه برو بیدار شد بیا گف بیام ...

😐😐😐  خب دیگه عادتش داده ب خونه شما 

بنظرم   همون کاری ک گفتمو انجام بده یا بچتو ببر پیش  بچه های دیگه که بازی کنه  حالا بچه خواهری برادری. فامیلای مادرت کلا  یکم از این  دور باشه ولی خب الان جلوشو نگیری بعدا دیگه نمیتونی  یا  اینکه ی بهونه پیدا کنی باهاشون سرد رفتار کنی والا. چاره ای نمیبینم دیگه😂😂

😐😐😐 خب دیگه عادتش داده ب خونه شما بنظرم همون کاری ک گفتمو انجام بده یا بچتو ببر پیش بچه های ...

قبلا هفته ای ۳.۴ روز میرفتم خونه مامانم ک این میاد خونه نباشم. دیگه گفتم چرا باید از خونه ام فراری باشم اخه؟ 

بخدا خیلی اعصاب میخاد 

من راضی ام هر روز بیاد یه ساعت دو ساعت

خدا شاهده از ۱۱ اومده الان هم هنوز اینجاس 

به نظرت به شوهرم بگم؟ یه فکری بکنه واسش 

آخه ب اون هم میگم میگه بچه هستن با هم بازی میکنن مشغول میشن