2777
2789
عنوان

وقت ازدواجمه

277 بازدید | 25 پست

وقت ازدواجمه ولی هیچ موردی بهم پیشنهاد نمیشه 

تو تاپیک قبلی میگفتن باورشون نمیشه ولی من واقعا هیچ پبشنهادی ندارم 

۲۸ سالمه شاغلم تو اجتماعم کلاسای مختلف میرم بیرون میرم تیپ و قیافم خوبه ولی اصلا هیچ موردی نمیاد سمتم 

دوستام همه بچه دارن دخترای از من کوچیکتر دارن ازدواج میکنن ولی من اصن هیچی 

پیش خودم میگم آرزوی بچه دار شدن یا ی ازدواج خوب و باید ببرم تو گور چون فکر میکنم با توجه به اینکه هیچ پیشنهادی ندارم ممکنه همیشه تنها بمونم

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳ نفر مهربون تو سایت پیدا میشه تاپیک اخرمو گزارش بزنن بترکه ؟ علت گزارش بزنید تاپیک شخصی هستش 

هر کی گزارش زد لایکم کنه مرسی ❤

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

تو مجازی چی؟؟

الان نه ولی قبلا چند موردی بودن که یکی از یکی بدتر بودن اینجا هم هستن ولی اینجا اصلا نمیخام با کسی آشنا بشم

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین