2789
عنوان

چال لپ

| مشاهده متن کامل بحث + 1331 بازدید | 103 پست
پر از چاله چوله     شوخی کردم عشقم ماه میشه.

😂😂😂😂

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍1401 مادر شدم..یه گل پسر دارم دلم میخواد یه دخترم داشته باشم

بيا میگم حسودن بگو ن،حالابرید هی عمل کنید هی عمل کنید بلکه یکم چال بشه

الان هر چالی 2تومنه😎

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍1401 مادر شدم..یه گل پسر دارم دلم میخواد یه دخترم داشته باشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من پشت کمرم دوتا خوشگلشو دارم😎😎

منم پشت کمرم دوتا دارم.

من چاله چونه هم دارم متنفرم ازش.

ولی چال گونه فقط وقت هایی که صورتم چاق میشه واضح دیده میشه.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
چال كمر نشون دهنده سكسي بودن بدنه😅

آی ام سکسی😚😚

😳😳😳😳😅😅😅😅

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
چال لپ 100 درصدی نیس ولی امکانش هست چون صفت مغلوبه احتمالش 25 و بعضی مواقع 50 درصده  اما چال چو ...

مرسی از جوابت😚

چال كمر نشون دهنده سكسي بودن بدنه😅

جدی میگی یا شوخی میکنی؟؟؟

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
منم پشت کمرم دوتا دارم. من چاله چونه هم دارم متنفرم ازش. ولی چال گونه فقط وقت هایی که صورتم چاق می ...

چرا متنفری ازش😒

چرا متنفری ازش😒

خوشم نمیاد انگار چونم دو تیکه است.  

خوشم نمیاد انگار چونم دو تیکه است.    

اتفاقا آدمو جذاب میکنه

نه بخدا جدي ميگن  دو تا چالي كه پشت كمر نزديك باسنن مي افته شنان دهنده سككسي بودنه بدنه

من دارم اتفاقا چند ماه پیش مادر و خواهرم کشف کردن که من دو طرف کمرم چال دارم.

اتفاقا آدمو جذاب میکنه

بچه بودم خیلی اذیت میشدم الان میفهمم خدا هر کی رو یه جور نقاشی میکشه.