2789
عنوان

چال لپ

| مشاهده متن کامل بحث + 1331 بازدید | 103 پست
چونه صد درصد میرسه به بچه اما لپ نه

😭 غزل به دو تا از خواهرزاده هام رسیده،یعنی هیچ راهی نداره😩

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍1401 مادر شدم..یه گل پسر دارم دلم میخواد یه دخترم داشته باشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوب تراز خوب تر از خوب تر از خوب😂😂😂😂 تا همین الان من نمیدونستم فلجما😂😂😂😂😂

حالاببین یه چال چونه داره داره ازخوشحالی چیکارمیکنه

تواگه مث‌من چال گونه داشتی چیکارمیکردی

حكمت خدارو ببين ديده و داده

دوست داشتن یک نفر در این است که پیرشدن با او را بپذیریم.
یعنی میشه منم به بچه هام برسه😍

چال لپتو میگی؟

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
😭 غزل به دو تا از خواهرزاده هام رسیده،یعنی هیچ راهی نداره😩

چال لپ 100 درصدی نیس ولی امکانش هست چون صفت مغلوبه احتمالش 25 و بعضی مواقع 50 درصده  اما چال چونه صفت غالبه احتمال 75 درصد هست

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه
به نظرتون من که لپم چال داره شوهرمم چونش،بچمون چطور میشه😕

پر از چاله چوله  

شوخی کردم عشقم ماه میشه.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
حالاببین یه چال چونه داره داره ازخوشحالی چیکارمیکنه تواگه مث‌من چال گونه داشتی چیکارمیکردی حكمت خد ...

ن دگ اونجوری واضح بهم میگفتن فلج خوب نبود😆😆😆

چال چونه رو عشق استتتتت😂😂😂

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه
اونايى كه چال از هر نوعش ندارن و دوست دارن داشته باشن ميتونن عمل كنن سه سال پيش چالى يه تومن بود😄

بيا میگم حسودن بگو ن،حالابرید هی عمل کنید هی عمل کنید بلکه یکم چال بشه

دوست داشتن یک نفر در این است که پیرشدن با او را بپذیریم.