2777
2789
عنوان

خواستگاری

141 بازدید | 15 پست

سلام 

منو مامانم اولین جلسه رفتیم برا دیدن یه دختر خانم 

تا حدودی به دلمون نشست یه هفته بعد اجازه گرفتیم برادرم رو بردیم (منو مامانم وبرادرم)یه کم باهم حرف زدن 

بعد چند روز زنگ زدیم ببینیم نظرشون چیه که گفتن دوباره باز حرف بزنن

حالا قراره فردا برن برا حرف زدن خونشون داداشم میگه توهم بیا

اما من میگم اگه برم نگن چقد پررو هست میخواد از الان دخالت کنه(من همین یه برادر رو دارم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو نرو مامانت و داداشت کافیه

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

بالاخره تنها که نمیشه بره خونه شون...یا مادرتون یا شما باهاش برید....البته اگه خودشون دوتایی بیرون برن هم خوبه...کافه ای جایی

❤️❤️❤️سلام.اگه تو تاپیکی از منم حرفی شنیدین که ناراحتتون کرد لطفا حلال کنید.آدم گاهی تو شرایطی هست که نسنجیده حرف میزنه.شما هم سعی کنید قبل جواب دادن و حرف زدن اول فکر کنید...چون آب ریخته به جوی باز نمیگردد...❤️❤️❤️

بالاخره تنها که نمیشه بره خونه شون...یا مادرتون یا شما باهاش برید....البته اگه خودشون دوتایی بیرون ب ...

خانوادش فک نکنم اجازه بدن 

حالا به داداشم میگم بهشون بگه اگه اوکی دادن برن بیرون