2777
2789
عنوان

عکس بازی

862 بازدید | 89 پست

عکس بازی از هر چی که دوست دارین 😩 

اما و اگرم نکنینا 😞 فاز منفیم ندین خواهشا😑

مرسی اه

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من ميخواستم بفرستم عكس فسقلمو نمياد 

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 
من ميخواستم بفرستم عكس فسقلمو نمياد 

بفرست دوباره😍

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

قانون عکس بازی اینه اول خود استارتر باید بزاره😄

😩نتم یاری نمیکنه اعصابمم همینطور😢

همیشه پسرم همینو میگه 😁

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
2790
2778
2791
2779
2792