2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین تریدر شدن باید حداقل دوسال کلاس بری یکی از کلاساشم کنترل احساساته 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

من تو ی تاپیک دیگه هم توضیح دادم که تریدر شدن اصلا اون چیزی ک فکر می‌کنی و تو اینستا تبلیغ می‌کنند نیست 

به اندازه تمام کارهای دیگه و حتی بیشتر احتیاج به آموزش داره بعدش باید دمو کار کنی و بعدش چندین سال باید تو بازار باشی و سرمایه از دست بدی تا شاید راه و چاهشو یادبگیری 

خودت فکر کن مگه میشه ی بازار به همه سود بده ؟ پشتوانه دلاریش چیه ؟ ۹۰ درصد به بالا ضرر میکنن که ده درصد سود رو ببرن

تو اینستا این پکیج فروشا رویا فروشی میکنن تا ازشون پکیج بخری تازه اگر هم رایگان آموزش بدن ی صرافی های بهت معرفی میکنند که بری اونجا ضرر کنی سودش برسه به اونا 

ترید کار اشتباهیه باید پولتو ارز دیجیتال بخری و نگه داری که بهش میگن هولد کردن آخه ۹۰ درصد تریدر ها ...

نه عزیزم هولد برای کسایی که اسپات کار میکنن این خانم منظورش معاملات فیوچرزه نوسان بگیره سود کنه 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
من تو ی تاپیک دیگه هم توضیح دادم که تریدر شدن اصلا اون چیزی ک فکر می‌کنی و تو اینستا تبلیغ می‌کنند ن ...

افرین من دوساله تو این کار اومدم با حداقل سرمایه ۹۰ درصد ضرر میکنم چرا چون اصلا قابل پیش بینی نیست این بازار 

بله درسته فقط میخام بدونم کسی به درامد رسیده یا نه

کسی به درامد میرسه که مثلا بالای ۵۰۰ میلیون سرمایه داشته باشه اونا خوب سود میکنن 

نه عزیزم هولد برای کسایی که اسپات کار میکنن این خانم منظورش معاملات فیوچرزه نوسان بگیره سود کنه

خب همون معاملات فیوچرز کار سختیه حالا اگه میخاد می تونه ثبت نام کنه حداقل ۷۰ دلار بهش میده صرافی kces باهاش یه هفته تمرین کنه بعد آشنایی بره تو کار تریدی

🙃

من تو ی تاپیک دیگه هم توضیح دادم که تریدر شدن اصلا اون چیزی ک فکر می‌کنی و تو اینستا تبلیغ می‌کنند ن ...

درسته سخته باید خیلی آموزش ببینی و تجربه کسب کنی فقط کسیو میسناسید به درامد رسیده باشه راه رفتشو میدونم چون خودمم دارم اموزش میبینم فقط میخام بدونم کسی به درامد رسیده یا نه

خب همون معاملات فیوچرز کار سختیه حالا اگه میخاد می تونه ثبت نام کنه حداقل ۷۰ دلار بهش میده صرافی kce ...

من ثبت نام کردن منو تایید نکرد فک کن یه صرافی دیگه ثبت نام کردم از صبح تا حالا با ۵۰ دلاری که داد فقط ۲ دلار سود کردم 😆

درسته سخته باید خیلی آموزش ببینی و تجربه کسب کنی فقط کسیو میسناسید به درامد رسیده باشه راه رفتشو مید ...

اره برادر من با سرمایه بالا روزی ۱۰۰ میلیون در میاورد با ۵ میلیارد