2777
2789
عنوان

چجوری این بدذات رو اذیت کنم

1494 بازدید | 102 پست

من و همسرم داریم جدا میشیم

خیلی اذیتم کردن خیلی اصلا قابل وصف نیس 

اخرشم با بی رحمی تمام با یه بچه رهام کرد و بی شرف با وجود وضع مالی عالی حاضر نشد یه هزار تومن از حق و حقوقم بده حداقل با یه بچه آواره نشم

یک سال و نیمه همه جوره بالا پایینم کرده تا خسته بشم مهرمو ببخشم طلاق بگیرم 

منم کم نیاوردم پا به پاش جنگیدم تا حقمو ازش بگیرم 

در حال حاضر هم بصورت صوری دارم تمکین میکنم و باهاش توی یه خونه هستم تا نتونه عدم تمکینم رو بگیره 

بنظرتون چیکار بکنم برای آزار و اذیتش توی این خونه ؟ چون هرچقد سعی میکنم نمیتونم بدجنس باشم یا کسیو اذیت بکنم یعنی اصلا بلد نیستم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم توی موقعیت شما نبودم ولی اگه سعی میکنه اذیتت کنه اینکه خودتو خوشحال نشون بدی و به خودت برسی شاید حرصش بده چون انگار تیرش برای عذاب دادن شما به سنگ خورده

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

عزیزم توی موقعیت شما نبودم ولی اگه سعی میکنه اذیتت کنه اینکه خودتو خوشحال نشون بدی و به خودت برسی شا ...

اره اصلا همین که اومدم تو این خونه خیلی حرص میخوره چون اینجا رو گرفته بود باهاش حکم عدم تمکین منو بگیره

عزیزم اون دنیا آخرتی هم وجود داره هلالش نکن ولی نباید ازش انتقام بگیری جواب بدی و با بدی نمیدن اون د ...

خیلی سخته هر لحظه قلبم اتیشه فقط با دیدن عذاب و ناراحتیش آروم میشم

میترسم به کشت و کشتار بکشه

ای وای اگه دیوونس پس ولش کن این راهو دختر خاله من مثل شما ببودشوعرش یه شب زده بودتش  دستش شکسته بود کل بدنش کبود.  اینم با نامه ای که از پزشکی قانونی گرف شکایت کردپسره مجبور سد مهرشوبده فک کنم دیه همداد

اره اصلا همین که اومدم تو این خونه خیلی حرص میخوره چون اینجا رو گرفته بود باهاش حکم عدم تمکین منو بگ ...

خوبه با بچه ات خوش باشید از توی نت دستور غذاهای مختلف در بیار به اندازه ی خودتون درست کن گوشیتم دم دست باشه اگه فحاشی و تهدید کرد ازش فیلم بگیر یواشکی اگرم کتکت زد که دیگه میدونی باید بری پزشک قانونی

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

2790
2778
2791
2779
2792