ifohphjjj مدیر عضویت: 1403/04/01 تعداد پست: 1372 عنوان وا خب گناش مال منه نه تو | مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 17 پست تا میخوای عکس بزاری از کسی طرف میاد میگه نزار گناه اگر راضی نیست یا تاپیک زدم میخواستم عکس بزارم همه امدن گفتن گناه فلان فلان خب من عکس میزارم گناه به پای من مال من تو فقط نگاه کن نظرتو بده 1403/12/22 | 15:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلی۶۶ عضویت: 1400/02/07 تعداد پست: 3816 اون تاپیک عکس شوهرش رو مبل خوابیده یه جور التماس میکنن باز عکس بذار،اصلا ادم میمونه 😐😐 من که ندیدم ولی شوهر خوابیده روی مبل چه جذابیتی میتونه داشته باشه،😅😅 خدایا دوست دارم بیام تو بغلت
asmajooni عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 7727 من که ندیدم ولی شوهر خوابیده روی مبل چه جذابیتی میتونه داشته باشه،😅😅 والا منم رفتم تاپیک صفحه ی اول واخر فقط التماس دیدم 😐😐 👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که خودشاخ پنداری وتوهم توطئه
*_پر_پیـــــــــن_* عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 29882 اون تاپیک عکس شوهرش رو مبل خوابیده یه جور التماس میکنن باز عکس بذار،اصلا ادم میمونه 😐😐 🤣🤣🤣باور میکنی اصلا عنوانش خوندم بازشم نکردمدیدن عکس خوابیدن یک مرد رو کاناپه از خستگی چه هیجانی و ذوقی برای من داره اخه اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!