ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بهترین اخلاقی که من ازش دیدم اینه که سال تاسالهای سال اینوراافتابی نمیشه هربارمیومدمیگفت نمیخواستم بیامادیگه دعوت کردین پسرمم اومددنبالم گفتم نیام ناراحت میشین باراخرکه گفت گفتم نه ناراحت نمیشیم اگرنیای ودیگه نیومد
اخلاقاش خیلی بد نیست ولی الان چیزی به ذهنم نمیرسه از خوبی
گروه آبی شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
گروه آبی شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
مادر شوهر من در کل آدم خوبیه. اون روز یه حرکتی کرد چشمام چااااهههههااااارررر تا شد😲😲😲 باهم رفته ...
یاخدا
😂😂😂این دیگه تهشه